Dominique wil in alles wat ze doet liefdevol en puur zijn ~ Utopia Gekte

1/17/2016

Dominique wil in alles wat ze doet liefdevol en puur zijn

''Dat is een inbreuk op je goedheid''

Om tien over half negen zien we Benjamin, Rob, Wim en Mark in de gym. Mark en Wim stappen samen op de loopband, maar Wim voelt al snel aan dat dat mis zal gaan en stapt er dus snel weer vanaf. Even later zien we dat Ramona en Rowena ook weer druk bezig zijn. Die twee dames zien we in de studio waar ze aan het zingen zijn.

Dominique zien we om vijf voor half tien samen met Michael op de bank zitten. ''Ik kan nog steeds niet zo goed eten omdat ik nog steeds zoveel zenuwen in mijn lijf heb. Ik heb er nog geen vrede mee. Ik ben er nog heel moe van dat dat gebeurd is. Ik ben nog niet mezelf voor de volle 100% omdat er nog een stukje verdriet heerst. Daarom is het zo bijzonder dat ik zo omarmd word door Bas. Hij maakt me heel happy en doet me vergeten wat er buiten gebeurd is. Dat maakt Utopia extra speciaal''. Dominique zegt een gebroken hart te hebben, maar niet zo zeer om ''hem'', maar ook om zichzelf. Hoe kan ze zo dom en zo naïef zijn. ''Dat doet zeer. Dat is een inbreuk op je goedheid'', aldus Dominique. ''Dat weet ik. Ik ben daarin heel hard geworden. Ik kan je daar niet zo goed tips in geven'', aldus Michael. Dominique wil ook niet hard zijn. Ze wil in alles wat ze doet liefdevol en puur zijn. Michael daarentegen is van mening dat je af en toe wel hard moet zijn. Dominique wil meer zelfvertrouwen en meer voor zichzelf opkomen. Haar mening durven te geven. Dat ze gepest is daar moet ze gewoon wat mee doen. ''Ik ben een individualist geworden door wat het leven me heeft aangedaan. Waarom word er alleen gekeken naar hoe je er uit ziet terwijl er van binnen zoveel meer speelt. [...] Ik weet niet hoe ik daar mee om moet gaan. Ik vind dat zo naar''. Michael weet wel zeker dat ze op de goede plek zitten. Er is zoveel liefde

Om tien over half tien zijn de heren nog steeds aan het sporten in de gym. Ze zijn er dan al precies een uur. Rowena en Ramona zijn ook nog steeds druk bezig in de studio en Bjorn is er inmiddels ook bij gekomen. Bjorn en Rowena zijn hun zang aan het oefenen terwijl Ramona er bij zit en ze adviezen geeft.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.