Dominique wil Bas haar vriendje noemen ~ Utopia Gekte

1/21/2016

Dominique wil Bas haar vriendje noemen

Gabriëlle let goed op haar woorden

Om half vijf zien we Mark druk bezig in de tattoo shop. De matrassen van Bas en Dominique zijn daar heen gesleept en Mark is druk in de weer om er een mooie slaapplek van te maken. Hij heeft waxinelichtjes en rozenblaadjes uit de wellness gehaald en maakt er een romantisch plekje van. Tien minuten later zet hij nog snel twee glazen neer en een flesje drank en dan is hij klaar. Gabriëlle zien we borden en glazen afdrogen in de keuken en Michael zet de tulpen in meerdere vazen. Als even later Dominique en Bas buiten langs de tattoo shop lopen ziet Dominique hoe het er binnen uit ziet. ''Ah Bas. Awh wat scheetig, ik wil kijken. Heb jij dat gedaan? Onee, dat heeft Mark gedaan. Dat is nog veel erger''.

Bij de tattoo shop aangekomen laat Dominique weten dat het ''for the moment'' echt super superfijn is. ''Of permanent'', reageert Bas. Dat zou Dominique ook gaaf vinden, maar ze weet niet of dat kan. Bas zegt dat hij het idee geopperd had en dat Mark het uitgewerkt heeft. ''Ik denk dat ik met Mark moet gaan'', grapt Dominique. Maar dat meent ze niet. Ze komt even terug op het gesprek van vannacht. Dominique wil niet dat bas met anderen kust en ze wil hem haar vriendje noemen. Als dat mag van hem. ''Dat antwoord wilde ik gisteren'', reageert Bas. Maar Dominique denkt dat Bas sowieso niet echt van ''heel easy'' houd. ''Het had wel een stuk makkelijker...'', reageert Bas. Zijn zin kan hij niet af maken. Of nou ja, wij horen het einde niet omdat er een streamlock in gezet word. Na wat gekus moet Bas weer verder met het maken van de stamppot. ''Ik ben nog even aan het nagenieten'', laat Dominique weten. Bas vraagt of ze de kaarsjes uit moeten doen zodat ze vanavond weer aan kunnen. ''Nee ik steek wel nieuwe aan'', reageert Dominique.

Om tien voor vijf is Rowena druk bezig om de welkomst drankjes te maken en verder gebeurd er niet veel bijzonders. Een uur later merken we dat Gabriëlle echt haar best doet om netjes te praten sinds ze er op aangesproken is in haar post. Elke keer als ze straattaal gebruikt verbetert ze zichzelf nog voordat ze het woord volledig uitgesproken heeft.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.