Dominique vond Giorgio en Isabella er niet uit zien. ~ Utopia Gekte

1/08/2016

Dominique vond Giorgio en Isabella er niet uit zien.

Nachtelijke gebeurtenissen.

We gaan nog eenmaal terug naar de afgelopen nacht. Want er is weer heel wat te vertellen over de gesprekjes die hebben plaatsgevonden! Er vond gisteren een pittig centraal plaats over de verdeling van de bewoners. Het experiment van de huisjes was volgens onder andere Ivan niet geslaagd. En dat maakte hij goed duidelijk met wat geschreeuw. Dat zorgde voor een felle discussie waarop Gabriëlle liet weten weer in de loods te gaan slapen. Uiteindelijk is ze toch niet bezweken onder de druk van Ivan en heeft ze alsnog buiten de loods geslapen. Het was wederom een gezellige bedoening in de huisjes met de dames en Bas bij elkaar. Ook Bjorn en Dominique hebben elkaar weer helemaal getroffen gisteravond. Zij hangen graag om elkaar heen in de nachtelijke uurtjes. Wanneer Dominique moet plassen toont Bjorn zich een ware heer: ''Pas wel op in dat bos''. Dominique is niet bang en kan het prima alleen.

Uiteindelijk valt iedereen gewoon in slaap zoals het hoort. Althans, dat leek even zo. Tot we om 2 uur 's nachts Gabriëlle en Dominique zien eten in de keuken. Ook praten de dames over het feestje van aanstaande zondag. Gabriëlle weet nog niet of ze helemaal los gaat met de alcohol. Dominique daarentegen kan misschien niet veel eten, maar wat alcohol betreft heeft ze geen grenzen. Ze wordt sowieso snel dronken omdat ze niet veel eet. Ook het kakhuis komt kort ter sprake. Dominique is namelijk benieuwd of daar nou wel of geen camera's achter staan. Ze weet dat die plek bekend staat om een aantal dingen. ''Het stoort me als vrouwen dat doen'', laat ze weten.

Buiten dit om heeft ze nog veel meer vragen en meningen. Bijvoorbeeld over Giorgio die het gedaan zou hebben met Isabella én Naomi. Ze vond Giorgio en Isabella maar een apart stel. ''Ik vond het er niet uit zien, nee. Sorry, maar nee. Het sloeg helemaal nergens op''. Ze zou het wel leuk vinden als er weer mensen verliefd worden in Utopia. Maar aan sletterig gedrag stoort Dominique zich ontzettend. Ze voelt ook dat er een hele lekkere man komt een week nadat Nicole Utopia heeft verlaten. Uiteindelijk gaan de dames weer slapen en om 3 uur 's nachts komt de volgende alweer uit bed. Het is Ivan met puppy Arthur om hem uit te laten. Een video van Gabriëlle en Dominique die over Giorgio en Isabella praten is hieronder te vinden. En ook de video van Ivan die Arthur uitlaat hebben we voor je gevonden.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.