Dominique voelt zich veel te onzeker ~ Utopia Gekte

1/14/2016

Dominique voelt zich veel te onzeker

Mark en Bas oefenen hun zang

Om vijf voor drie zien we Dominique foto's maken van de nieuwkomers. Michael, Victoria allemaal komen ze aan de beurt. Niet veel later arriveert de tweede zanglerares alweer. Een groepsfoto maken is dus niet op tijd gelukt. Rowena laat aan Dominique weten dat ze dat morgen ochtend om elf uur maar moet doen. Misschien kunnen ze met zijn allen op de picknicktafel gaan zitten en daar dan de foto maken. Ook Dominique moet op de foto gezet worden voor een eigen ansichtkaart, maar zelf kan ze die natuurlijk niet maken. Gelukkig is Cees er die haar maar al te graag wil helpen. Dominique neemt plaats op de trap en wil op een stoere manier op de foto gezet worden. Cees maakt wat foto's op de ene stand, wat foto's op de andere stand. Met flits, zonder flits. Dominique verandert een paar keer van houding. Lacht, lacht niet en ondanks de vele foto's lijkt Dominique er niet tevreden over te zijn.

De ene keer wil ze haar hele lichaam er op. De andere keer vind ze haar knieën niet mooi. En ze vind haar lach nep. Dit gaat dus niet werken zo. Als ze even later samen met Ramona op de bank zit laat ze weten dat het niet werkt zo. Ze wil gewoon snel een foto maken. Ramona moet haar er mee helpen. Ze gaan zo naar buiten en dan moet Ramona Dominique aan het lachen maken en dan vervolgens snel een foto maken. Dan heeft ze in ieder geval een echte lach en geen fake lach. Dominique vind het moeilijk om op de foto gezet te worden. Ze moest bijna huilen en is naar eigen zeggen veel te onzeker. Mark en Bas hebben het op dat moment meer naar hun zin. Die twee heren zien we in de caravan waar ze hun zang aan het oefenen zijn.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.