Dominique vind Bas zijn humor kut ~ Utopia Gekte

1/30/2016

Dominique vind Bas zijn humor kut

''Gewoon doorbijten''

Goedemorgen op dag 760 van het Utopia avontuur. We gaan eerst nog even snel terug naar gisteravond. Toen vonden de eerste gesprekjes over de komende stemming weer plaats. Het eerste gesprek was in het kantoor tussen Dominique en Bjorn. Dominique zegt zich wel een beetje zorgen te maken over de stemming. Stilte word volgens haar minder goed ontvangen dan gezelligheid. Ze is niet bang om stemmen te krijgen, maar zou het wel rot vinden om stemmen te krijgen. Als er een goede onderbouwing bij zit dan kan ze er iets mee. Bjorn daarentegen maakt zich totaal geen zorgen. Mocht hij er op komen dan zou hem dat ook niet meer boeien nu hij er al zo lang in zit. Even later zien we Dominique op bed liggen in de paarse slaapkamer bij Ramona en Michael. Ze zijn puzzels aan het oplossen en hebben ondertussen ook weer een gesprek over de stemming. Ramona zou niet weten wie er deze keer op de bank moeten komen. Michael denkt dat er drie mensen op komen waar niemand het van verwacht en als hun er alle drie op komen dan zou hij gaan lachen. Dominique denkt dat zij er best op zou kunnen komen en Ramona en Michael verwachten ook stemmen.

Dan gaan we over naar deze ochtend. Vannacht is er namelijk niks bijzonders meer gebeurd. Rowena is deze ochtend degene die om kwart over acht haar bed al uit komt om naar de stal te gaan om de koeien te verzorgen. Gina komt ook al vroeg haar bed uit om aan de slag te gaan in de horeca keuken. Om tien voor tien zien we Mark, Benjamin en Wim achter de computer zitten en steeds meer bewoners zijn inmiddels hun bed uit gekomen. Cees is al weer in de mopper stand en laat weten tot laat nog op te hebben staan ruimen. Om kwart over tien zien we Dominique en Gabriëlle aan de picknicktafel zitten. Dominique vraagt hoe Gabriëlle het gaat doen met haar truien en shirts. Gabriëlle zegt gewoon door te gaan. Dominique vraagt vervolgens hoe het werkt als je tijdens de markt ziek bent. Volgens Gabriëlle ligt dat er aan. Naomi bleef tijdens de markt als ze ziek was op bed liggen omdat ze dan heel veel pijn had, maar Gabriëlle denkt dat het bij haar wel goed komt. ''Gewoon doorbijten''. Vervolgens veranderd het gesprek naar het onderwerp verliefdheid. Dominique is namelijk verliefd. Ze vind het leuk dat ze serieus met Bas kan praten en dat ze veel overeenkomsten hebben. Zijn humor vind ze soms wel k*t, maar hij bedoeld het goed.

Om kwart over elf zien we dat Gina nog steeds druk bezig is in de horeca keuken. We zien haar deeg kneden. ''Het word een hele zware dag morgen'', denkt Victoria. Gina denkt dat ook. Het is slecht weer en sommige mensen zijn ziek, zwak en misselijk.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.