Dominique stelt zich voor aan de Utopianen. ~ Utopia Gekte

1/04/2016

Dominique stelt zich voor aan de Utopianen.

Utopia moet veranderen.

Dominique is net in de loods en zet direct een lekker bakje koffie voor zichzelf. Het is tenslotte ook haar thuis geworden nu. Gelukkig voor Cees is ze ook nog eens een fervent liefhebber van schoon. We hebben dat wel vaker gehoord van nieuwelingen, dus dat moet ze nog maar even bewijzen de komende tijd. Ook is ze niet bang om haar eigen mening te laten horen. Ze vind Arthur bijvoorbeeld een rare naam voor de pup. Ze is nu nog 24 jaar jong, maar vanaf volgende week alweer 25. In plaats van gelijk kennismaken met de hele groep besluit ze om eerst in stilte een sigaret te gaan roken.

Ze is blij dat Wim er nog is want ze hoopt dingen van hem te kunnen leren. Gelukkig heeft Wim dan al meteen een leuke klus voor haar. Ze heeft namelijk nog geen eigen bed! Al biedt Bas wel meteen al zijn eigen bed aan zodat ze daar in kan slapen. Ze ziet het wellness huisje echter wel zitten. Zelf is ze namelijk ook een voorstander van eigen huisjes. Ze nodigt zichzelf dan ook uit om vanavond samen met Bas, Rowena, Ramona en Gabriëlle in de wellness te gaan slapen.

Buiten dit alles om vertelt ze ook 10 jaar lang te zijn gepest. Daardoor is ze erg onzeker geweest en heeft ze nooit ergens bij gepast. Omdat ze zich juist ging aanpassen aan anderen. Ze gaat graag een soort comedy café opstarten met publiek of alleen voor de bewoners zelf. Ook is ze projectmanager bij een soort modellenbureau. Het zal dus zeer waarschijnlijk zijn dat ze het runway project van Naomi op gaat pakken. Ja, de regie weet het altijd wel goed te regelen. :-)

Tussendoor zien we op haar LinkedIn profiel dat ze haar 06 nummer bewust of onbewust nog niet heeft verwijderd. En haar achternaam is dus Gruter. Haar beste eigenschap is dat ze ambitieus is. En haar slechte eigenschappen zijn koppigheid, onzekerheid en dat ze confrontaties ontwijkt. Wanneer Nicole vraagt of ze verliefd zou kunnen worden in Utopia geeft ze het volgende antwoord: ''Dat kan overal''!

Ook over Utopia zelf heeft ze een mening. Ze baalt er van dat mensen het doodnormaal zijn gaan noemen en wil zorgen voor verandering. ''We moeten nieuwe dingen gaan verzinnen, meer activiteiten, het moet mooier worden''. Ze wil ook meer experimenteren. Lasergamen lijkt haar bijvoorbeeld wel leuk. ''Het staat een beetje stil momenteel. Het lijkt een beetje op een nabootsing van buiten en dat is zo jammer. Dat het zo naar buiten komt en het zo normaal maakt'', aldus Dominique. "Dat heet monteren", is de reactie van Nicole. Een video van de hele voorstelronde staat een stukje naar beneden.

Uiteindelijk krijgen we een ontzettend lange streamlock waardoor een hele tijd niks meer is te zien. Als er weer beeld is krijgen Rowena en Cees niet veel later een kleine ruzie. Cees was namelijk aan het vegen en Rowena vind dat hij niet bij puppy Arthur moet vegen. Volgens Rowena slaapt de hond en volgens Cees niet. Het is weer een discussie van het niveau 0.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.