Dominique praat over haar gewicht. ~ Utopia Gekte

1/07/2016

Dominique praat over haar gewicht.

Bas biedt een luisterend oor.

Bas en Dominique zitten samen op het rokersbankje te praten over afvallen. Do heeft vandaag een rustdag en zegt te moeten huilen als ze iets moet doen. Opvallend is dat de regie alweer heel snel wegdraait. Het gaat in eerste instantie over bewoners in Utopia die vanaf een zwaarder gewicht veel sporten om af te vallen. Ook horen we Bas praten over artikelen die hij heeft gelezen over medebewoners. Dominique vind het knap dat ''zij'' zichzelf zo 'in the picture' durfde te zetten terwijl ze zo onzeker is over zichzelf. We weten alleen niet over wie dit gaat. Dominique legt vervolgens uit dat zij juist vanaf een laag gewicht gezonder wil worden. Het is volgens haar nieuw voor de kijkers. Nieuw dat er nu iemand niet sport om af te vallen, maar juist sport om gezond te worden. Helaas konden we de uitleg van Dominique dus niet verder volgen omdat de regie het wegdraait. Het lijkt er op alsof we een aantal details op dit moment nog niet mogen weten.

Het is heel vreemd dat de regie het gesprek verder niet meer laat zien. Binnen zien we namelijk helemaal niks bijzonders om over te schrijven. Cees staat wat af te wassen in de keuken. Wim, Nicole en Ivan zitten en hangen nog half slapend op de picknicktafel. Vanochtend vroeg heeft Ivan wel samen met Rowena de dieren verzorgd en de stal uitgemest. Helaas is er ook weer een dode kip gevonden.

Uiteindelijk zien we Dominique en Bas weer in beeld. Alleen praten ze dan alweer over iets heel anders. Over Bjorn namelijk! Dominique vind Bjorn een hele lieve schat, maar hij staat altijd overal tussen. Daardoor kan ze moeilijk in contact komen met anderen. En ze weet niet zo goed hoe ze dit aan Bjorn moet vertellen op een aardige manier. Ook merkt Dominique dat er een aantal groepjes zijn in Utopia. Daar zweeft ze een beetje tussen omdat ze nog niet echt aansluiting heeft ergens. ''Een beetje een loner, zoals jij'', zegt ze lachend. Bas geeft toe dat hij ook inderdaad overal tussen zweeft.

Als Naomi nog even ter sprake komt horen we dat Dominique wel een mooie ass wil hebben. Een ass zoals Naomi, die wat Dominique betreft Utopiaan van het jaar is. ''Dat wordt jouw streven. De kont van Naomi krijgen'', grapt Bas.  
 0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.