Dominique praat openhartig over liegende ex. ~ Utopia Gekte

1/08/2016

Dominique praat openhartig over liegende ex.

Leugens en liefde.

Uit het niets horen we een interessant en heftig gesprek. Het is Dominique die een boekje open doet over haar ex vriend tegen Gabriëlle. ''Hij heeft een tijd bij ons in huis gezeten, mijn moeder heeft voor hem gezorgd en ze hebben hem omarmd als hun zoon. Gewoon omdat hij niemand had. Maar het kon niet meer, het mocht niet meer. Ik heb het gevoel dat ik hem in de steek heb gelaten. Bij alles wat hij doet en zegt voel je vlinders in je buik. En uiteindelijk besef je dat alles een leugen was. Behalve de liefde. Wanneer je terug kijkt naar die tijd krijg je echt pijn in je hart. Het is precies een week geleden, nog heel vers. Je hebt het gezien. Je bent de enige die het heeft gezien. Ik ben gewoon heel gevoelig. Het zit veel dieper dan wat je alleen maar hebt gezien hier. Het is zo moeilijk voor mij om te beseffen dat iemand zichzelf ook moet willen helpen. Het is voor mij een project waar geen einde aan kwam. Als je ziet aan iemand dat hij zoveel potentie heeft, en het zelf gewoon niet ziet. Dat vind ik zo killing. Ik weet niet of hij en ik ooit nog een toekomst hebben. Dan moet hij wel met heel veel bewijzen komen dat hij zijn leven op orde heeft'', vertelt Dominique. Gabriëlle hoopt voor haar dat het goed gaat komen. Dominique heeft er echter ook vrede mee als ze hier overheen komt. Ze gelooft niet dat mensen zomaar op je pad komen. ''Na 12 jaar liegen, dat alles zo naar boven is gekomen, dat gebeurt niet zomaar. Dat betekent dat ik hem moet helpen. Maar toen kwam dit al. Als die leugens er niet waren geweest had ik nog steeds met hem in een relatie gezeten. Dan had ik hier niet gezeten'', laat Dominique verder nog weten.

''Tijd is niks. Tijd is vergankelijk'', laat Cees weten die er tussendoor bij kwam staan. Gabriëlle omarmd Dominique en ze lopen terug naar binnen. ''Ik ben hier en ik ben f*cking sterk. Weet je, het is zo vervelend. Ik zit met een verhaal en ik kan het aan niemand vertellen. Als ik het aan jou vertel dan vertel ik het aan heel veel mensen''.

De ex vriend van Dominique heeft schijnbaar iets heel ergs gedaan. Haar moeder - die ook voor hem zorgde - was er helemaal kapot van. We lijken wederom met een bewoonster te maken te hebben die in Utopia een uitvlucht ziet voor haar echte leven. Maar ook zij zal ontdekken dat ze ooit weer terug de bewoonde wereld in moet. En ook dan zal zij met haar persoonlijke problemen moeten leren omgaan.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.