Dominique over een vriend die terminaal ziek is. ~ Utopia Gekte

1/08/2016

Dominique over een vriend die terminaal ziek is.

Bas heeft een verrassing.

Dominique praat op de vide met Bjorn over een vriend die terminaal ziek is. Hij, Dominique, Wim en Gina zijn op de vide. Aanleiding is een knuffel die Bjorn ziet liggen tijdens het opruimen. Die heeft zij van een goede vriend gekregen. Hij is niet meer te genezen dus het is alleen nog een kwestie van pijnbestrijding. Ze weet ook niet beter dan dat hij ziek was, want voor die tijd kende ze hem ook nog niet. Hij wil niet vertellen wat de levensverwachting is zodat mensen hem niet anders gaan behandelen. En ze bewondert het feit dat hij echt nog wat van zijn leven maakt. Ze is niet bang voor kanker en heeft al eens iemand aan die ziekte dood zien gaan. Bjorn vind het vanzelfsprekend een heftig verhaal. Het gesprek over dit onderwerp komt al snel weer tot een einde. Allen gaan ze door met opruimen, kletsen en grapjes maken.

Op de andere stream zijn Rowena en Bas nog bezig met verhuizen. Ze zijn ook nog niet zo heel lang bezig namelijk. We horen Rowena praten over een caravan die Bas zou willen hebben. Die komt sowieso, maar niet dit weekend al. ''Ga je er niks van zeggen, dat de caravan komt'', vraagt Rowena aan hem. ''Nee, er komen hier wel meer dingen die niet besproken worden. Het moet een verrassing blijven'', is Bas zijn mening.

Er volgt een hele lange streamlock. In het afgelopen uur zijn er vaak streamlocks geweest om onduidelijke redenen. Net ook al toen Bas Nicole aansprak vanwege zijn slaapplek die is afgenomen.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.