Dominique niet tevreden met krullen: ''Ik zet ze zelf echt beter'' ~ Utopia Gekte

1/22/2016

Dominique niet tevreden met krullen: ''Ik zet ze zelf echt beter''

Victoria ontvangt een proefdruk van haar bundel

Om tien over twee zien we Bas en Mark hun zang oefenen in de wellness. Veel keus van wat we volgen hebben we niet want op de andere stream word er ook gezongen door Rowena en Bjorn in de studio. Bas en Mark hebben het duidelijk naar hun zin en maken er een hele show van. Ze staan te springen en te dansen. Het klinkt niet geweldig, maar het is vooral een erg grappig gezicht. Om half drie laat Cees trots weten dat hij toch de Hema rookworsten heeft bestelt. Hij heeft gezegd dat ze er 25 kunnen brengen en dat ze er dan 25 euro voor krijgen. Eerst wilden ze er ongeveer 1.12 per worst voor, maar toen hij dit zei gingen ze er in mee en vonden ze het goed. Cees heeft het dus voor elkaar gekregen om nog meer korting te krijgen. 1 euro per worst is hij nu kwijt. Op hetzelfde moment komen er twee dames het terrein op. Ramona ontvangt ze bij de loods. ''Gezellig, leuk dat jullie er zijn. [...] We hebben visite''.

Rowena is inmiddels aan het rappen in de studio en Michael eet zijn lunch. Binnen een paar minuten komen er nog twee mensen het terrein op rijden in een busje. Waar deze mensen voor komen is bij ons niet bekend. De eerste twee kwamen denk ik voor een verwen middag, maar dat is maar een gokje aangezien we Benjamin daar een aantal keren over hebben horen praten. Om tien voor drie zien we Dominique in de kappersstoel zitten bij Gina. Gina neemt het kapsel van Dominique onder handen en zet het uiteindelijk ook nog in de krul. Ramona komt tussendoor met Dominique's camera naar haar toe. De lens gaat niet meer open. Ramona pakte hem zo uit de kast dus zij heeft het naar eigen zeggen niet gedaan. ''Ik ga niemand de schuld geven. Mark zegt zelf ook je legt hem daar neer. [...] Ik denk altijd dat mensen op dezelfde manier met spullen van mij omgaan als ik met spullen van hun'', aldus Dominique. Ze maakt er nu geen probleem van en kijkt er later even naar.

Even later is Gina weer klaar met het kapsel van Dominique. Dominique vind het fijn. ''Dankjewel. Dan voel ik me weer een beetje vrouw''. Als Gina weg is en Bas bij Dominique staat laat Dominique weten de krullen niet mooi te vinden. ''Omdat ik ze zelf beter zet. Ik zet ze zelf echt beter. Ik zet ze heel grof''. Om kwart over drie zien we Victoria vrolijk door de loods heen lopen. De proefdruk van haar bundel is er. Omdat de regie overschakelt kunnen we het uitpakken niet volgen. Even later krijgen we haar toch weer in beeld. ''Ah echt supermooi. Ik ben zo'n gelukkig meisje. Hij is echt heel mooi. [...] Echt super happy echt heel mooi'', aldus Victoria. ''Ik denk dat die iets dunner mag'', laat Ivan weten. Waarschijnlijk doelend op de kaft. Victoria laat even later weten dat alleen de voorkant cover nog een stukje aangepast moet worden, verder is hij perfect. Ook is er nog meer pakket post binnen gekomen waaronder de nieuwe ansichtkaarten. Bas heeft nieuwe ansichtkaarten want zijn ansichtkaarten waren op en ook voor de nieuwkomers zijn er natuurlijk ansichtkaarten gemaakt.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.