(Update) Dominique neemt verjaardagspost in ontvangst. ~ Utopia Gekte

1/12/2016

(Update) Dominique neemt verjaardagspost in ontvangst.

Heel veel aandacht.

Rond half 10 's ochtends komt er weer leven in de brouwerij in Utopia. Ivan heeft vanochtend wel uitgebreid de dieren verzorgd en de stal uitgemest. Maar verder is er weinig gebeurd tot nu. Jarige Dominique krijgt namelijk na een week al post omdat ze jarig is. Zij is 25 jaar geworden en Bas brengt haar verjaardagspost naar de caravan. Het eerste wat ze opent is een grote doos waar een ballon uit komt opstijgen. Een klein stukje uit één van de brieven leest ze al snel voor: ''Ik moet zeggen dat het toch meer pijn doet dan ik had verwacht. Elk uur denk ik wat zou ze nu aan het doen zijn? En dan check ik weer even'', schrijft iemand. Volgens mij de zus van Dominique.

De volgende brief is van haar papa, die mooi zou kunnen schrijven. ''Ik heb al een paspoort aangemaakt en ik ben lid geworden van de Facebook pagina'', schrijft hij onder andere. ''Goed zo pap'', lacht ze. ''Ik heb gezien dat je je draai inmiddels gevonden hebt en van één persoon wel héél erg veel aandacht krijgt'', leest ze verder voor. Dominique denkt dat het om Bjorn gaat omdat hij ook schrijft dat ze er 'ruim 1 dag in zit'.

Ook de oma van Do kijkt naar Utopia. Ze heeft alleen geen internet dus ze kan niet livestreamen. Niet veel later begint ze weer te lachen wanneer ze een zin van haar vader voorleest: ''Sta niet zo lang voor de spiegel. Je haar is mooier dan die van mij, ik ben bijna kaal''. Hij hoopt ook dat hij Dominique eens in pannen en potten ziet roeren, maar ze geeft aan niet te kunnen koken. ''Mijn vader kan zó goed koken!''

09:41. Do leest de ene na de andere brief en uiteindelijk kan ze het niet meer droog houden. Ze pinkt een traantje weg terwijl Bas haar zachtjes over haar been wrijft. Uiteindelijk ligt ze in de armen van Bas terwijl ze nog wat brieven doorleest. Gelukkig weer met een glimlach!

09:50. Na vele brieven komt er een verjaardagskaart van haar moeder. Ze begint wederom te huilen, maar lacht even later om de spelfoutjes. ''Wat lief. Dit is de laatste ik trek het anders echt niet''.

09:52. ''Dankjewel lieve mensen van thuis! Die moeder van mij'', lacht Do terwijl ze een handkus geeft in de camera. Ze lacht zich dood om een kaart waar muziek en licht uit komt. ''Wat leuk. Ik weet niet wat ik moet zeggen. Ik kan er wel aan wennen hoor, dit is echt heel leuk''.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.