Dominique moest huilen toen Naomi weg ging ~ Utopia Gekte

1/04/2016

Dominique moest huilen toen Naomi weg ging

Rowena zoekt haar eigen naam weleens op in Google

Om vijf uur net nadat Dominique beneden in het kantoor een gesprek met Bas heeft gevoerd zien we haar boven op de vide alweer een volgend gesprek aangaan. Mark komt tussendoor ook de vide op om Dominique haar 100 euro basisinkomen te geven. ''Waar is dit voor dan'', vraagt ze aan de andere dames. ''Wat je maar wil. Je kan investeren'', vertelt Gabriëlle. ''Wat gaan jullie ermee doen dan'', vraagt ze verder. Rowena zegt van haar basisinkomen een single te gaan maken. Ze is aan het sparen en Gabriëlle gebruikt het voor haar kledinglijn. ''Maar je kan ook privé boodschappen ervan kopen''. Ondertussen zien we Rob beneden met het hondje knuffelen. Hij heeft hem er speciaal voor uit zijn bench gehaald. Boven gaat het gesprek gewoon door. Rowena vraagt aan Mark hoe het in Utopia in zijn werk gaat als je een single wil maken. Of Mark gezien heeft hoe Isabella dat gedaan heeft. Volgens Mark is het heel makkelijk. Hij vertelt dat er een Talpa muziek iets is. ''8ball music''. Via hun moet ze het doen. Dan regelt 8ball music alle rechten en Itunes enzo.

Uiteindelijk hebben ze het ook nog even over het vertrek van Naomi. Rowena zegt haar heel erg te missen. Dominique zegt zelfs een traantje te hebben gelaten toen ze weg ging. Ze vond Naomi heel leuk en wilde heel graag met haar in Utopia zitten. Ze vind haar heel bijzonder. Rowena is het er mee eens. ''Ze is supergezellig''. Gabriëlle vind Naomi supersterk. Ze missen Naomi dus wel en merken een dynamiek verandering binnen de groep, ''maar dat is Utopia. Go with the flow. Het is ook hoe groot is je aanpassingsvermogen. Kan je schakelen'', aldus Rowena. Dominique laat weten dat ze Utopia heel erg eng vind. Ze moet echt even wennen. Ze werd nooit goed ontvangen, dus daarom was het eng en lastig voor haar. Maar daarom is het juist ook belangrijk om er te zijn. ''Je gaat hier wat meemaken. Leuke dingen, maar je gaat ook jezelf tegenkomen'', aldus Gabriëlle.

Ook aan Gabriëlle en Rowena vertelt ze over haar pest verleden. ''Als je jong bent en je word gepest en je hebt nog geen auto dan blijf je in het dorp zitten waar iedereen je kent. Pas als je uit het dorp gaat en andere mensen leert kennen dan veranderd het''. Ze vertelt dat ze was verhuist, dat ze een ander accent had en dat vonden ze raar. Dan moet je naar de middelbare school en dan ben je dus al onzeker. Haar stiefvader overleed. ''Thuis was er veel gaande en dan ben je gewoon wat stiller op school. ''Je bent aan het rouwen en dan val je buiten de boot. Dan gaan meiden vriendschappen sluiten over jou. Als je beiden een persoon niet mag dan heb je al een connectie''. Maar ze weet nu dat ze ook gewoon hartstikke leuk is. Rowena vertelt dat Bjorn ook heel erg gepest is. Ze hebben dus al een connectie. Rowena brengt haar het idee om het samen met Bjorn te gaan doen. ''Samenwerken hier is heel leuk''. Gabriëlle en Rowena werden ook gepest, maar Gabriëlle heeft het op tijd gestopt. Rowena vertelt vervolgens dat ze haar naam weleens stiekem opzoekt. ''En je weet hoe het gaat op social media. Veel kritiek''. Dominique ziet zichzelf dat ook wel doen. Haar eigen naam Googelen. Dominique vertelt dat ze morgen mee wil sporten. En haar telefoon mist ze helemaal niet. Ze doet er normaal wel veel mee, maar legt hem ook makkelijk weg. Ze wilde zo graag hier zijn. ''Het was tijd''.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.