Dominique heeft overal een excuus voor. ~ Utopia Gekte

1/19/2016

Dominique heeft overal een excuus voor.

Wim laat bouwplannen zien.

Dominique staat nog altijd voor de spiegel vanwege haar make-up. Het ene na het andere gekke gezicht komt voorbij in de spiegel om te zien of alles wel goed zit. Ze blijft maar bijwerken en aanpassen. Zelfs een wimperkruller komt uiteindelijk in beeld. Tussendoor is Bjorn een gesprekje aangegaan met haar over het sporten. Dominique was er vanochtend namelijk niet bij. Ze legt uit dat dit vele verschillende oorzaken heeft. Zo is het veel te koud daar, moet ze er helemaal heen lopen en kijkt iedereen dan naar hoe zij zit te sporten. Ze heeft een oneindige waslijst aan redenen om niet te gaan sporten. Wat Bjorn betreft zijn dat allemaal excuses, maar daar is Dominique het in eerste instantie niet mee eens. Uiteindelijk geeft ze toe 'een beetje door de mand te vallen'. Bjorn kan er wel om lachen en zegt dat het niet erg is. Als hij terug denkt aan hoeveel smoesjes Gabriëlle in het begin had moet hij weer lachen.

''Ik ben gewoon cameraschuw. Misschien moet ik er gewoon aan wennen'', laat Dominique weten. Bjorn zegt thuis ook veel meer motivatie te hebben om te sporten. ''Alleen toen we het kickboksgala hadden ging ik vol sporten. Toen wilde ik keihard fit zijn. Daarna wilde ik rust hebben en dat had ik ook wel nodig. Ik heb te lang gewacht en dat is zonde. Daardoor werd alles weer minder. Als je eenmaal spieren hebt zijn ze wel weer snel terug. Dus als ik eenmaal door zet zijn ze zo weer terug. Maar het is inderdaad een motivatie dingetje. Wat bij mij heel erg werkte is als je foto's maakt. Klinkt heel stom, maar als je een selfie maakt en dat elke week doet, dan weet je wat het doet. Elke keer naar die schijt sportschool, trainen, naar de klote gaan en een halve dag moe zijn. Maar toen ik op een gegeven moment zag dat het resultaat had vond ik het wel vet. Ik werd echt gewoon blij. En na 3 maanden zag ik echt bizar resultaat'', laat Bjorn weten.

Wim komt er bij staan en begint over zijn tekening. Hij is helemaal trots op zijn bouwplannen die 1600 euro gaan kosten. Hij moet alleen nog toestemming krijgen, maar daar maakt hij zich geen zorgen over. Er gaat een bruincafé komen. Compleet met bar en krukken uiteraard. Wim gaat samen met Bjorn de tekeningen bekijken. ''En dat alles gaat 1600 euro kosten'', vraagt Bjorn verbaast. Wim beaamt dat, het kost allemaal niks.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.