Dominique heeft het breekpunt bereikt. ~ Utopia Gekte

1/10/2016

Dominique heeft het breekpunt bereikt.

Huilen bij Bjorn.

Er is een feestje gaande vanwege de laatste avond van Nicole. Benjamin en Gina hebben de alcohol al geplunderd en verplaatst. Dat ligt dus niet meer achter slot en grendel zoals Cees denkt. Maar er zijn belangrijkere dingen aan de hand dan het feest of de alcohol. Bjorn moppert aan één stuk door over Cees bij Dominique. En op een gegeven moment knapt er iets bij haar. Ze wil er absoluut niet meer over door blijven praten want ze heeft wel belangrijkere dingen aan haar hoofd. ''Ik heb even een kut moment oké, dus even niet met mij praten'', laat ze weten. Ze barst in tranen uit en het gaat even helemaal niet goed. ''Ik haat liefdesverdriet, ik ben een last voor jullie nu''.

 ''Het is oké, ga asjeblieft feesten. We hebben niet zo vaak muziek dus ga er van genieten'', zegt Dominique snikkend. In tranen loopt ze de vide op en kleedt ze zich uit. Het is voor Dominique even broodnodig om zichzelf af te zonderen en ze kruipt onder de dekens. Victoria en Bjorn volgen haar de vide op. Dominique blijft zichzelf excuseren en beide bewoners vinden dat ze daar mee moet op houden. Ook de tranen moet ze gewoon de vrije loop laten gaan. ''Goed zo. Heel goed. Hou het niet in'', laat Victoria weten.

''Het is niet eens om het hier zijn. Ik vind het super leuk om hier te zijn. Ik baal alleen van de timing. Ik baal zo erg van de timing. Omdat ik 2 weken geleden nog een super mooie relatie had. En ik er achter ben gekomen dat alles gelogen was'', snikt Dominique. Er komt een vrij lange streamlock waardoor het drama even niet meer te volgen is. Heel kort krijgen we weer beeld gevolgd door nog een streamlock. Wanneer het beeld wederom terug is horen we Victoria zeggen dat ze het niet alleen hoeft te doen. ''Dat ben ik niet gewend'', snikt Dominique. Zowel Victoria als Bjorn blijven lang bij Dominique zitten. Zij wil niet meer naar beneden komen vanavond en dat is wat Victoria betreft helemaal niet erg.

Het feest gaat ondanks alles gewoon door in de horeca keuken. We horen veel geschreeuw, gejuich en plezier. De bewoners die wel feesten nog hebben het behoorlijk naar hun zin. Met de knallende muziek is dat ook niet zo moeilijk voor de Utopianen.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.