Dominique heeft gevoelens voor Bas, maar gaat er niks mee doen ~ Utopia Gekte

1/15/2016

Dominique heeft gevoelens voor Bas, maar gaat er niks mee doen

Buiten zou ze ook op Bas gevallen zijn 

Eind van de middag zien we Dominique samen met Gabriëlle en Gina op de vide. Ze hebben een gesprek over Dominique's gevoelens voor Bas. Dominique zegt er niks mee te gaan doen. Ze zit hier voor haar eigen projecten. ''Nu niet''. Gina was ook meteen met Mark en dat was volgens Gabriëlle ook niet goed voor haar. ''Daarom slaap ik niet meer naast Bas, maar aan de andere kant van de caravan. [...] Ik ben gewoon een individu en wil zo gezien worden''. Volgens Dominique is het anders ''Gina van Mark'' in plaats van Gina of ''Dominique van Bas'' in plaats van Dominique. ''Ja en Bas is heel populair ook'', laat Gabriëlle weten. ''Ja en ik ben gewoon Dominique''. Dominique benadrukt dat in Utopia het proces ook word versneld. En als dat gebeurd dan gaat ook de bijzonderheid er vanaf en dat wil ze niet. Ze wil iemand eerst leren kennen en haar eigen ding doen. Het is bijzonder als ze een keer naast diegene mag slapen, in plaats van gelijk al elke nacht. Gina voelt zich nu pas een beetje zichzelf nu ze er vrede mee heeft. ze doet nu volledig haar eigen ding en is meer met de groep. Eerst ontkende ze telkens en was ze heel de tijd bezig met zich afvragen wat iedereen er wel niet van dacht. ''Je moet je sowieso niet druk maken om wat mensen denken'', is Gabriëlle van mening.

Gina kwetste het heel erg dat mensen telkens achter haar rug om aan het praten waren. En Dominique wil dat niet. Dominique heeft er heel veel over nagedacht en is er ook moe van. Vanochtend heeft ze de beslissing genomen om het niet te gaan verbergen. ''Zou je buiten ook op hem gevallen zijn'', vraagt Gabriëlle haar. ''Ja, Bas heeft een heel mooi innerlijk. Ontzettend mooi''. Gabriëlle laat weten dat haar eerste vriendje kapot lelijk was. Dominique's vriendje had veel acné, maar Dominique vind dat dat niet uitmaakt, want daar kijk je toch doorheen als je echt van iemand houd. ''Het innerlijk. Als dat straalt!'' Dominique wil vooral niet dat zij en Bas het onderwerp van de dag worden. Heel even gaan ze over op een ander onderwerp. De theater workshops van Ramona. Dominique zou dat wel elke week willen doen. Ze vind het zo leuk. Lang duurt dit onderwerp niet want Gabriëlle en Gina willen Dominique volledig uithoren. Zo willen ze weten of er gekust is. Dominique bevestigd dat er gekust is. ''Kust hij lekker'', vraagt Gabriëlle. Een vraag waar Dominique geen antwoord op wil geven. ''Maar er is dus niet meer gebeurd als kussen'', vraagt Gina. ''Nee, never'', aldus Dominique. Ze is zich er bewust van dat haar familie alles zou kunnen volgen.

Om half zes zien we Ramona nog steeds in bed liggen. Ook Rowena is nog op haar bed te vinden. Cees en Michael zijn wel actief bezig. Die twee heren zijn aan het koken in de horeca keuken. Dankzij hun konden de bewoners om half zeven weer aan tafel om te eten.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.