Dominique gaat haar verhaal vertellen aan de groep. ~ Utopia Gekte

1/27/2016

Dominique gaat haar verhaal vertellen aan de groep.

Nog even wachten...

Om 11:20 komen er twee vrouwen door de poort wandelen. Michael was al helemaal blij, tot hij zag dat het niet zijn botox bezoek is. Het is een afspraak voor Gina die we verder niet kunnen of mogen volgen op de livestreams. Dat past natuurlijk niet bij de hele verhaallijn waar deze dag om draait: De botox behandeling van Michael. Iets anders wat we wel mogen zien en horen vind plaats bij Dominique en Benjamin. Samen staan ze voor de spiegels bij de wasbakken. Dominique heeft eindelijk besloten om toch haar verhaal met haar medebewoners te gaan delen. Haar hele levensverhaal zeg maar. Alleen kan ze dat niet doen zonder er iets omheen te bouwen. Ze wil daarom een hele dag uittrekken voor deze speciale gelegenheid. Ze wil dat de bewoners over/tegen elkaar gaan vertellen hoe zij diegene zien. En diegene vertelt vervolgens ook zelf hoe diegene zichzelf ziet. Op die manier kan je er inderdaad makkelijk een hele dag mee bezig zijn met zoveel bewoners. Benjamin vind het een heel mooi idee en staat er helemaal achter. En Dominique vind het op deze manier makkelijker om haar verhaal te vertellen.

Om 11:26 horen we dat Michael naar de zenderkamer moet komen. Op de achtergrond zien we hem op zijn gemakje die kant op lopen. Hij moppert al bijna een uur over zijn verwachte bezoek. De zenuwen nemen steeds meer toe en hij kan er niet tegen dat ze er niet gewoon stipt om 11:00 zijn. Er komt een streamlock... Krijgt hij wat laatste instructies voordat zijn bezoek zo eindelijk binnen komt wandelen? Na een aantal minuten is er weer beeld, maar zien we nog altijd geen Michael en geen botox spuiten. Wel zien we hem uiteindelijk met een wattenstaafje door zijn neus roeren. ''Chiel komt nu. Hij kan elk moment komen'', zegt hij tegen Dominique.

Update 11:37. Michael heeft nog altijd geen bezoek. Maar we weten nu wel waarom er bezoek kwam voor Gina. We zagen namelijk heel kort twee dames in de kappersstoel zitten. Mogen we niet zien dat Gina soms werkt?  1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.