Dominique en Ramona over een misverstand. ~ Utopia Gekte

1/11/2016

Dominique en Ramona over een misverstand.

Ze moeten Bas delen.

Er is een streamlock gaande terwijl Dominique en Ramona samen de koeien verzorgen. Wanneer het beeld terug is vallen we midden in een gesprek.  ''Ik heb je daar nooit mee willen kwetsen, absoluut niet. Dat is het laatste wat ik wil. Dat je je schaamt of niet prettig voelt bij mij. Ik voel mij wel prettig bij jou en ik zie jou wel als mijn maatje hier. Ik zie dat je mijn blikken ontwijkt'', aldus Dominique. Ramona op haar beurt wilde het niet zeggen omdat ze bang was dat Do dan weer zou denken dat het komt omdat zij bij Bas in de caravan gaat slapen. ''Ik ontweek het inderdaad een beetje. Ik weet niet hoe ik er mee moet omgaan of hoe ik het precies moet zeggen'', legt Ramona uit. Er volgt wederom een streamlock.

''Ik wil ook heel veel met jou zijn, maar ik ben ook maatje met Rowena'', aldus Do. Ramona is erg onzeker en maakt zich al zorgen wanneer iemand teveel met een ander om gaat. ''Je woont hier met 15 mensen en we moeten elkaar delen'', is de mening van Dominique. We lijken inmiddels wel te kunnen raden wat er aan de hand is. Ramona was heel erg close met Bas, maar Do is degene die met hem in de caravan gaat wonen. Dat ze mensen ''kwijtraakt'' lijkt vanzelfsprekend niet goed te vallen. Gelukkig hebben de dames deze kwestie al snel uitgesproken. Ze knuffelen elkaar stevig en alles is weer koek en ei. Er volgt wederom een streamlock wanneer Do vraagt waarom Ramona dit zo lastig vind.  Later blijkt dat Ramona met een vraag zat die Do stelde toen ze Utopia binnen kwam. Die vraag was of ze verliefd is op Bas. Do heeft Ramona daar nooit mee willen kwetsen.

Het beeld is weer terug en Dominique legt uit dat ze het doodeng vond om op Ramona af te stappen. Normaal gesproken zou ze dat ontwijken, maar daar vond ze Ramona veel te leuk voor. Alles is dus gebaseerd op een misverstand. De dames knuffelen nogmaals en lachen weer samen. Ze gaan door met waar ze mee bezig waren; het uitmesten van de koeienstal. Ramona legt nog even uit dat ze zich niet alleen rot voelde vanwege dit misverstand. Het is een combinatie van alles bij elkaar vandaag. Volgens Dominique voelt Victoria alles extra hard in vergelijking met de rest. Vraag ons niet waarom ze dat zegt... En ze nodigt Ramona uit om vanavond te komen chillen in de caravan.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.