Dominique danst er flink op los tijdens het feestje ~ Utopia Gekte

1/12/2016

Dominique danst er flink op los tijdens het feestje

''Wat ben je toch een klootzak hé''

Iets na acht uur gaat de muziek weer aan in de loods. Dominique is vandaag jarig en Gabriëlle zit precies een jaar in Utopia dus alle reden om weer even flink los te gaan. Natuurlijk verzamelt iedereen zich direct in de horeca keuken om te lachen, te dansen, te drinken en te genieten. Ivan is er niet bij. Die zien we bij de koeien waar hij de stal in zijn eentje aan het uitmesten is. Door Cees worden er binnen foto's gemaakt. Veel bewoners willen al meteen op de foto gezet worden samen met nieuwkomer Michael. Bas kletst met Michael maar door de muziek is er weinig van te verstaan. 

Een half uurtje later zien we Michael een kijkje nemen bij Ivan in de stal. Er volgt al vrij snel een streamlock. Ook Bas komt even later een kijkje nemen en mengt zich in het gesprek dat Michael en Ivan al waren begonnen. Op den duur zet Bas een muziekje aan op de mobiel zodat Ivan ook een beetje muziek mee kan krijgen. Hij zet het nummer ''Sail'' van Awolnation op. Het nummer dat ook werd gedraaid toen Nicole het terrein ging verlaten. ''Wat ben je toch een klootzak hé'', horen we Ivan zeggen met een grote lach op zijn gezicht. Ook stopt de muziek al snel weer met afspelen. ''Dat noemen ze nou blij maken met een dooie mus'', aldus Ivan.

Binnen in de loods word er nog steeds een feestje gevierd. Victoria en Dominique zien we om tien voor negen samen dansen en ze hebben er duidelijk plezier in want op beide gezichten is een lach terug te vinden. Als Dominique uit gedanst is met Victoria zoekt ze een volgende danspartner op. Benjamin is de gelukkige. Alhoewel zodra hij zijn hand iets te laag op haar rug plaatst verplaatst Dominique zijn hand snel weer naar boven. ''Blijf daar hé. Ik heb nog niet genoeg getraind'', grapt ze. Maar dat mag de pret niet drukken. Ze dansen vrolijk verder en ook hun twee hebben de grootste lol. Benjamin meld Dominique zelfs nog even dat ze sexy is. Helaas stopt de muziek er iets na negen uur weer mee. Het muziek uurtje is dus weer voorbij. De bewoners zijn alleen nog niet klaar met feesten. Met zijn allen beginnen ze een verjaardagsliedje te zingen. ''Lang zal ze leven, lang zal ze leven''. Maar veel krijgen we er niet van mee want tijdens dit uur zijn er al meerdere streamlocks geweest en ook op dit moment gooien ze er maar weer een streamlock in.

Om tien voor half tien zien we Michael zijn bed in kruipen, maar nog niet om te slapen want even later komt hij er weer uit om zijn zender te wisselen en op dit moment om tien over half tien zien we hem samen met Gina bij het koffiezetapparaat. Ook staat er een groepje mensen buiten bij het rokersbankje te kletsen.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.