Do gaat niet meer bij Bas onder de deken slapen. ~ Utopia Gekte

1/18/2016

Do gaat niet meer bij Bas onder de deken slapen.

Wraakactie bij de welness.

Wat is er vannacht allemaal gebeurd in Utopia? Voor de verandering niet bijzonder veel! BAs en Do zijn bovenop elkaar gekropen, maar doen natuurlijk niks. En Michael en Rowena kwamen om half 1 's nachts nog even door de ramen gluren bij de caravan. Ook zij ontdekten geen spannende dingen, maar zwaaiden wel gezellig. Rowena drukte haar gezicht nog even tegen een raampje aan wat tot grappige taferelen leidde.Wanneer Rowena en Michael weg zijn draaien Bas en Do weer eeuwig om elkaar heen. Zo laat Bas bijvoorbeeld weten wel soms met de camera's te spelen, maar echt niet met Do haar gevoelens. Ook moet Dominique behoorlijk wat bevestiging krijgen rondom haar lichaam. ''Je hebt een prachtig lichaam. Superslank. Mooie rondingen. Mooie bruine ogen. En een lieve, gekke lach''. Dominique laat op haar beurt weten Bas veel leuker van binnen te vinden. Iedereen weet al dat Bas er leuk uit ziet van buiten, maar vooral de binnenkant boeit Dominique heel veel.

Tijd om te slapen... En de volgende ochtend zijn Bas en Dominique er al weer vroeg uit. Bijvoorbeeld om de welness dicht te plakken met duct tape. Ivan houdt zich bezig met nuttigere dingen zoals het verzorgen van de koeien.Om 9 uur liggen Dominique en Bas toch maar weer even in de caravan in bed. Om er uiteindelijk toch maar weer uit te komen.

''Ik ben een kilo aangekomen. En vandaag ben ik een dagje vegan. Gewoon om te kijken hoe het is, zodat ik morgen weer een frikadel kan eten'', aldus Dominique. Ze gaat samen met Ramona een sigaret roken buiten. Beide merken op hoe koud het vandaag is. Dat brengt Dominique meteen op het volgende onderwerp: Het slapen met Bas. Ze wil niet meer met Bas onder dezelfde deken op hetzelfde matras slapen. ''I don't want it'', laat ze weten. Ze moet gewoon haar eigen deken en eigen matras hebben. Ramona begrijpt haar beweegredenen wel. Er valt een stilte omdat ze beide een sigaret aan hebben gestoken inmiddels. Het is half 11 's ochtends en Utopia komt pas net weer een beetje tot leven. Ik mag nog goedemorgen zeggen, dus bij deze: Een hele goedemorgen en maak er een mooie zondag van. Eeuhhh.. Maandag! ;-) We hebben nog wat meer te schrijven dus we zijn zo weer terug. Bas en Victoria hebben bijvoorbeeld post ontvangen. En Ramona was er niet bij tijdens het lezen van Bas zijn post. Terwijl zij graag wil weten of 'ze' boos zijn op haar.

1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.