''Die kaulo chickie zit in de caravan met mijn mattie''. ~ Utopia Gekte

1/13/2016

''Die kaulo chickie zit in de caravan met mijn mattie''.

Ramona legt haar gevoel uit aan Bas.

Ramona heeft het er moeilijk mee dat ze Bas moet delen met anderen. Dat was voor iedereen al erg duidelijk de afgelopen dagen. Ook voor Bas, maar ze gaat nogmaals met hem zitten om haar gevoelens te uiten. Dit doen ze buiten op de rode bank. ''Ik heb het gevoel dat ik moet strijden voor een vriendschap, dat wil ik niet. Dat ik moet denken.. Ja.. Ik heb daar gewoon geen zin in. En euhhh. Om even alles uit de wereld te helpen, want er gaat gewoon veel rond. Is dat ik euhm... Ik heb het ook tegen Do en Gabs gezegd. Ik heb hier een gesprek met Jolien gehad. Je bent gewoon mijn mattie op een speciale manier. En dat is heel bijzonder want ik ben eigenlijk gesloten. Gabs en Ro zitten in mijn straatje, in mijn buurt, dus daar rol je sneller mee. Met jou denk ik meestal 'wat is dat voor pappie'. Maar op de een of andere manier is dat er wel. 'Ik dig die shit niet'.''

''Er gebeurt misschien niks met Do, maar het gevoel dat ik je moet delen vind ik faja. Dat komt ook omdat het een ander type meisje is. Ik rol niet met zulke meisjes, snap je wat ik bedoel.Dan denk ik oohh fakka, je zit aan mijn mattie kill, je sleept je kaulo kleding gewoon in die kaulo caravan. Ik moet nu echt even duidelijk zijn voordat je denkt deze sma is verliefd. Deze chick.. Je bent een schat maar.. Weet je wel.. Ik wil dat tegen je zeggen omdat je echt speciaal bent. Ga lekker met je chickie liggen daar, maar aan de andere kant dacht ik ik spring gewoon die caravan in. Maar dat kan ik niet. Je bent gewoon speciaal voor mij. Dat is mijn leerdoel. Ik heb matties. Maar daarnaast kennissen, die laat ik niet dichtbij komen. Jij en Gabs komen bij mijn matties en dat is gek. En dan komt er één spange chickie binnen en dan dit. Zo voel ik dat. Ik ben een vrouw, maar ik ben een drama queen. Zo kan ik niet tegen jou doen. Jij bent zo bijzonder en ik heb je nodig. Ik was woest gisteren. Ik was woest. Die kaulo chickie zit gewoon in die caravan met mijn mattie''.

Godallemachtig leer Nederlands praten Ramona. Mijn spellingcheck slaat helemaal op hol en spelling is al niet mijn sterkste punt. Slecht acteren is één ding, maar dit slaat alles. En Bas kijkt tijdens het gesprek met een lichte glimlach op zijn gezicht zo van 'O mijn god, waar ben ik toch aan begonnen'. Toch zegt hij dat Ramona ook zeker zijn mattie is en ze heel lief is. En ze leefden nog lang en gelukkig. :)1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.