''Die gasten kunnen nooit stoppen. De kast ging weer open'' ~ Utopia Gekte

1/13/2016

''Die gasten kunnen nooit stoppen. De kast ging weer open''

''Ze staan zelf voor lul''

Goedemorgen op dag 743 van het Utopia avontuur. Nieuwkomer Michael is vandaag de eerste die we uit zijn bed zien komen. Om tien voor half negen zit hij al op de bank de krant te lezen. Vervolgens maakt hij een wandeling over het terrein in zijn luipaard onesie, met een bakje koffie in zijn handen. Om negen uur zien we dat Ivan ook wakker is. Hij gaat naar de koeien toe om die te verzorgen en om de stal uit te mesten. Bas en Dominique zijn ook al vroeg wakker. Wel zijn ze beiden om tien over negen nog in de caravan te vinden. Ook de eerste paar streamlocks zijn weer geweest, met de dag lijken het er steeds meer te worden. Na de streamlock zien we Dominique, Victoria en Bas bij het rokersbankje. Ivan komt even langs lopen en gaat de loods in. Michael zien we om kwart over negen weer in bed liggen, maar wel met zijn ogen wagenwijd open.

Cees komt op den duur ook een kijkje nemen bij het rokersbankje. ''Goedemorgen'', horen we één van de dames zeggen. Bas vraagt of Cees vanavond wil komen logeren. ''Gezellig'', reageert Cees. ''Ik vind dat je wel een goeie nachtrust kan gebruiken'', vertelt Bas verder. ''Het was weer feest hé'', moppert Cees. Victoria zegt er niks van meegekregen te hebben. Ze heeft alleen af en toe wat gegiechel gehoord. Ivan zien we weer terug naar de koeien gaan terwijl Cees nog aan het klagen is. ''Die gasten kunnen nooit stoppen. De kast ging weer open''. Dominique benadrukt dat het haar verjaardag was. ''Drie of vier keer per week'', vertelt Cees verder. ''Het is Utopia'', roept Dominique terwijl ze weg loopt. ''Ze staan zelf voor lul'', horen we Cees op de achtergrond nog net zeggen voordat hij niet meer te volgen is.

Om half tien zien we Michael weer door de loods lopen in zijn luipaard onesie. Dominique en Cees zien we inmiddels allebei voor de spiegel staan bij de wasbakken. Dominique vraagt of Cees vanavond in de caravan wil blijven slapen. Dan gaat ze een bed voor hem klaarmaken. ''Het is echt lekker rustig daar'', laat ze weten. En weer volgt er een streamlock.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.