''De kijkcijfers zijn wel gedaald dus er moet iets gebeuren'' ~ Utopia Gekte

1/16/2016

''De kijkcijfers zijn wel gedaald dus er moet iets gebeuren''

De bewoners feesten er op los

Om iets over acht gaat er weer muziek aan in de loods. We hebben even de reden voor dit feestje gemist, maar er is dus weer een feestje in de loods. Ivan is niet de hele tijd aanwezig bij het feest, aangezien hij weer netjes in de stal te vinden is om de koeien te verzorgen. Bas laat tijdens het feestje aan Gabriëlle weten een sukkel voor de liefde te zijn en dat wil hij eigenlijk voorkomen. ''Dat is toch lekker, tegen iemand aanliggen'', horen we Gabriëlle zeggen. Op het moment dat het liedje ''Lean on'' te horen is word er door de ruimte gegild dat dat Naomi's nummer is. Niet veel later komt ook Stefanie nog even ter sprake als Gabriëlle en Rob nadoen hoe zij altijd danste. Michael liet eerder ook zijn dans moves al zien en heeft er heel wat. Om kwart voor negen zien we Bjorn in stilte op zijn bed liggen en voor zich uit staren. Ivan is een kwartier later wel weer aanwezig bij het feestje.

Dominique en Bjorn staan door de deur naar buiten te kijken hoe het buiten aan het sneeuwen is. Dominique zegt niet zo goed met (deze) muziek te kunnen. Wel kan ze naar eigen zeggen heel goed zitten op muziek. Mark heeft ondertussen meer lol en gaat helemaal los op de muziek. Hij laat allerlei danspasjes zien zonder enige schaamte. Op de andere stream zien we Gina met Ivan praten. Ze zegt dat Bas Ramona af heeft gewezen omdat hij een meisje buiten zou hebben zitten. Maar volgens Gina is dat meisje er nu niet meer. Ivan vraagt of dat meisje Dominique was. Nee zegt Gina. De rest van het gesprek kunnen we niet volgen omdat er een streamlock ingezet word.

Even later zien we Gabriëlle, Bas en Ramona in gesprek. Ze hebben het over ''de top vijf''. Ze denken dat Ivan uit de top vijf gaat en Gabriëlle denkt dat Bas op de tweede plek komt te staan. ''Ga ik Bas verslaan denk je'', vraagt Ramona. Maar daar krijgt ze geen antwoord op. ''De kijkcijfers zijn wel gedaald dus er moet iets gebeuren'', horen we Gabriëlle zeggen. Ramona zien we de rest van de tijd ook lekker los gaan op de dansvloer. Op den duur staat ze zelfs tegen Benjamin aan te schuren. Dominique zien we uiteindelijk toch ook maar wat danspasjes doen op de dansvloer.


3 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.