De Botox bar op bezoek: ''Het moet er heel natuurlijk uit gaan zien'' ~ Utopia Gekte

1/27/2016

De Botox bar op bezoek: ''Het moet er heel natuurlijk uit gaan zien''

Oppassen dat het geen kermis word

Om kwart over twaalf komen de mensen van de ''Botoxbar'' de loods binnen. Ze praten over van alles en nog wat met Michael, maar voornamelijk over botox. Botox is niet permanent. Michael vertelt dat hij er expres een ding van heeft willen maken. Dat vinden ze moedig van hem. ''Waarom is een tattoo wel goed, terwijl botox tegen transpiratie niet goed is'', aldus Chiel ''de botox man''. De dame die er bij is vult aan dat borstvergrotingen inmiddels wel geaccepteerd zijn. Terwijl het heftig is en zeker niet risico vrij. ''Daar zijn we overheen''. Permanente fillers zijn niet meer toegestaan. ''Je wil jezelf laten zien, daar mag niet gebagatelliseerd over worden. Je moet jezelf kunnen zijn'', aldus de dame. Om half één vertelt Michael over zijn solidariteitskast. Hetero's kunnen dan uit de kast komen uit solidariteit. Ze besluiten om zo ook maar gelijk even de spullen uit de auto te gaan halen. ''Het is onwetendheid hé. Ze zitten allemaal onder de tatoeages. Het gaat er om dat jij het snapt'', aldus de vrouw die er bij is. Michael vraagt aan de anderen of ze even komen helpen om de spullen uit de auto te halen. ''Ze keken me aan en liepen allemaal weg. Dus ze kunnen lekker de ...'', Michael maakt zijn zin niet af. Bjorn is de enige die komt helpen van de mannen en Dominique is er ook bij om te tillen. Als de stoel in de tattoo shop/merchandise shop word gezet gaat Dominique iets te drinken regelen voor de gasten.

Als de behandelstoel staat moeten er nog drie andere stoelen geregeld worden en Michael moet eerst een formulier tekenen. Michael heeft al eerder behandelingen gehad zoals onder andere bij zijn kin en wangen. ''Je hebt geen allergie'', vraagt Chiel. ''Voor sommige mensen hier, maar verder niet'', reageert Michael. Op zijn 18e is hij begonnen met zijn lippen en zijn kin. Hij had een deuk in zijn kin. Vroeger is er collageen in gegaan en Hyaluronzuur in zijn lippen. Michael wil zijn lip terug, maar dat doen ze niet in één keer. Ze zetten 1 spuit per keer maximaal. Ze moeten oppassen dat het geen kermis word. Geen spektakel. ''Het moet er heel natuurlijk uit gaan zien''. Ze zitten er aan te denken om Michael een extra wenkbrauwlift te geven, omdat hij mooie ogen heeft en dan word het wat vrouwelijker. Het meeste zal worden gedaan met fillers. Ze gaan maar één ding doen met botox. Botox blijft ook minder lang zitten dan fillers. Misschien dat ze er weer wat hyaluronzuur in gaan doen en in de lippen gaat een filler.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.