De bewoners slapen uit: ''Het is al bijna donker weer joh'' ~ Utopia Gekte

1/17/2016

De bewoners slapen uit: ''Het is al bijna donker weer joh''

Dominique één dag veganist

We schreven eerder al over Bas en Dominique die ontdekten dat ze ''opgesloten'' waren in de caravan. Bas is via het raampje naar buiten geklommen om koffie te halen en is daarna via het raampje ook weer naar binnen geklommen. Vervolgens zijn ze nog lange tijd met zijn tweeën in de caravan gebleven. Bas begint daar weer een gesprek over het veganist zijn. Hij wil nog steeds dat Dominique veganistisch word en probeert haar over te halen. Dominique spreekt uiteindelijk af om 1 dag veganistisch te eten. Dan maakt Bas het eten voor haar klaar en zorgt hij dat het smaakvol is. Dominique is namelijk bang dat er helemaal geen smaak aan zal zitten. Groentes vind ze zo saai. Bas zegt zelf mayonaise en cappuccino het meest te missen. Om elf uur ligt iedereen nog in bed. Tien minuutjes later zien we Dominique weer door het raampje naar buiten klimmen. Vervolgens haalt ze de tape van de deur zodat Bas normaal via de deur naar buiten kan. ''Yeah freedom'', gilt hij. Samen lopen ze naar binnen om koffie te gaan zetten. ''Iedereen slaapt nog volgens mij'', merkt Bas op. ''Tijd om te gillen'', reageert Dominique. ''Wil je koffie'', roept Bas vervolgens op best wel luide toon. Dominique moet er om lachen. ''Ja lekker''.

Blijkbaar heeft het gewerkt want vrijwel direct zien we Bas naar iemand zwaaien. We weten niet wie omdat diegene niet in beeld gebracht word. Een minuut later zien we Cees rond lopen. Het zal Cees dus wel zijn geweest. ''Ik voel me uitgerust. Lekker'', laat Dominique weten. Dominique wil met de tape wat gebruikt is om de caravan dicht te tapen een tekst op de caravan maken. ''Dohemian''. Bas is er alvast mee begonnen en Cees zien we binnen zijn haren kammen. Om vijf voor half twaalf zien we dat Victoria ook haar bed uit gekomen is. ''Laat hé'', merkt Cees op. ''Het is al bijna donker weer joh'', reageert Victoria. ''De halve dag is om'', aldus Cees. Dit is de eerste keer in zijn Utopia carrière dat hij er zo laat uit komt. Cees vertelt vervolgens over het feestje van vannacht. ''Bier en gekkenhuis. Gillen en schreeuwen. Dus daar ging mijn rustige nachtje''. Vervolgens horen we Cees goedemorgen tegen Wim zeggen. Ook hij is om half twaalf zijn bed maar weer eens uit gekomen. Langzamerhand zien we steeds meer bewoners hun bed uit komen. Benjamin zien we de was doen en om vijf over half twaalf zien we ook Mark in zijn onderbroek rondlopen. Cees, Benjamin en Wim doen maar even een sigaretje op het rokersbankje terwijl Bas en Dominique druk bezig zijn met de caravan. Naast de tekst ''Dohemian'' gaan ze er ook de tekst ''Basavan'' op plakken.2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.