De bewoners maken nieuwe merchandise ~ Utopia Gekte

1/13/2016

De bewoners maken nieuwe merchandise

Alles in de verkoop

Om kwart voor drie is het presentatie tijd. De bewoners hebben deze middag allemaal de tijd gehad om iets te maken en de meesten zijn daar dan ook druk mee aan de slag gegaan. Om kwart voor drie is alles af en is het dus tijd om het aan de groep te laten zien. Kort en bondig want Cees wil het filmen en de accu van zijn camera is bijna leeg. Ze beginnen bij Mark. Mark vertelt dat hij niet mee heeft gedaan. Hij heeft de boodschappen behandeld. Rob en Wim hebben de opdracht ''een fotolijstje maken'' gekregen. De heren hebben dus ook een Utopia fotolijst gemaakt waarbij je de foto(kaart) er uit kan halen. Als de groep veranderd is kan je dus zo weer een nieuwe kaart kopen en er in plaatsen. Dominique en Ramona hebben een kaarsenhouder gemaakt. ''Je kan er een kaarsje in doen''.

Rowena en Michael hebben allebei een schilderij gemaakt. ''Liefde overwint'', staat er op het schilderij van Michael. En Rowena denkt dat haar schilderij mislukt is. Als ze voorleest wat er op staat onderbreekt Cees haar. Zijn accu is leeg dus gaat hij snel een nieuwe pakken. Zodra hij een nieuwe accu in zijn camera heeft zitten leest Rowena het gedicht alsnog op, maar iets te snel voor ons om alles mee te typen. Bjorn en Gabriëlle hebben samen een opdracht uitgewerkt. Bjorn heeft een drie luik geschilderd en Gabriëlle heeft er een gedicht bij geschreven. Het gedicht gaat over de liefde. Benjamin heeft ook een gedicht geschreven en Victoria ook. Victoria is alleen nog iets creatiever geweest en heeft het gedicht op een lampenkap gezet. Bas en Ivan hebben Hummus en Pesto gemaakt. ''Een authentiek veganistisch recept'', aldus Bas. Ze willen het gaan verkopen op de markt. Uiteindelijk vraagt Ramona een applausje voor iedereen. Ze hebben het goed gedaan.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.