''Dat ik op jongens val is bijzaak. Dat ik travestie ben is een keuze'' ~ Utopia Gekte

1/13/2016

''Dat ik op jongens val is bijzaak. Dat ik travestie ben is een keuze''

Michael had het liever anders gezien

Om kwart over acht zien we Ivan en Michael de koeien doen. Michael zou eigenlijk gister avond al mee gaan vanwege een ontgroening opdracht, maar Ivan vond het beter als Michael vandaag mee zou gaan. Zodoende staan ze er nu dus samen. Tijdens het werken ontstaat er al snel een gesprek. Michael dacht bij binnenkomst een vragenvuur te krijgen, maar die kreeg hij niet. Hij voelt zich daardoor meer op zijn gemak. Hij moet wel echt wennen, maar weet dat hij het kan en dat hij kan bereiken wat hij voor ogen heeft. Hij denkt dat het wel goed komt. Ivan vraagt waarom het een opluchting was dat hij geen vragenvuur kreeg. Michael laat weten dat hij er tegenop keek om zichzelf te moeten verdedigen. Hij kwam bibberend binnen, maar voelde zich uiteindelijk zo opgelucht. ''Er worden vaak negatieve dingen gezegd. Ik was er wel bang voor vooral om wat er nu speelt in de wereld. Ik ben blij dat het goed is gegaan''.

Er is zo'n last van zijn schouders afgevallen. ''Dat ik op jongens val is bijzaak. Dat ik travestie ben is een keuze. Ik had het liever anders gezien. Dan was het leven echt een stuk makkelijker geweest''. Michaels doel is om een keer tijd voor zichzelf te hebben. Ook is hij dol op dieren dus hij wil best vaker de dieren verzorgen. Door dat te doen kan hij ook zijn hoofd leegmaken. Ook komen we te weten dat woorden hem niet zoveel meer doen. ''Maar als mensen je gaan slaan of op je gaan spugen''. Ivan is geïnteresseerd en vraagt verder. Vervolgens blijkt dat Michael al heel wat meegemaakt heeft wat betreft negatieve reacties op straat vanwege wie of wat hij is.

Om tien voor negen zijn ze nog steeds in gesprek, maar over hele andere dingen. Over shifts en hoeveel bezoekers er op het terrein mogen komen. Ondertussen is Ivan met pony Sascha aan het wandelen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.