''Dan ben ik alleen met Rowena. Die is echt zo saai'' ~ Utopia Gekte

1/17/2016

''Dan ben ik alleen met Rowena. Die is echt zo saai''

Michael wil Utopiaan van het jaar worden

Om half acht zitten Gabriëlle en Michael nog steeds in de wellness te kletsen. Ze hebben inmiddels een gesprek over Cees. Michael is positief te spreken over hem en is van mening dat ze hem moeten helpen met het maken van een receptenboekje waarin zijn twintig leukste recepten komen te staan. Zelf doet hij het niet. Michael vind dat dan ook Cees zijn quotes en opmerkingen er in moeten, want dat maakt Cees. ''Ik vind hem top. Gaan mensen op die leeftijd alles achterlaten'', aldus Michael. Gabrielle vind Cees sterk. Michael is het daarmee eens. ''Kijk naar gisteren'', vult hij aan.

Even later komen ze op het onderwerp ''de Utopiaan van het jaar''. Michael wil best Utopiaan van het jaar worden, maar gaat zich niet leuker voordoen dan dat hij is. Hij blijft zichzelf en gaat ook niet een week van tevoren mensen ontbijtjes brengen enzo. Hij blijft dan gewoon in bed liggen en als ze dan niet op hem stemmen is dat ook prima. Gabriëlle is trots op zichzelf. Ze had wel verwacht hoog te eindigen, maar ook weer niet zo hoog. Michael denkt dat deze groep nog zoveel gaat betekenen voor anderen. Daar heeft hij echt vertrouwen in.

Om tien over half acht besluiten ze weer naar de loods te gaan om te kijken of ze daar inmiddels al eten hebben. Vanavond laat gaan ze weer terug naar de wellness om daar te slapen. Michaels slaap kleding ligt er al. Hij grapt dat hij Gabriëlle's string daar ook al neergelegd heeft.

Binnen in de loods aangekomen laat Ramona meteen weten het niet leuk te vinden dat ze daar gaan slapen. ''Dan ben ik alleen met Rowena. Die is echt zo saai''. Daarna duikt ze de horeca keuken weer in waar Cees de afwas al aan het afspoelen is. Ze hebben samen daar gekookt dus moeten ook samen weer opruimen. Ramona neemt de afwas over en zegt dat Cees de grill wel kan doen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.