''Daarom moet je er niet te snel een stempel aan geven'' ~ Utopia Gekte

1/06/2016

''Daarom moet je er niet te snel een stempel aan geven''

''Ik haat relaties''

Dominique en Bjorn zitten al een lange tijd samen te kletsen in de wellness. Ze hebben gesprekken over van alles en nog wat, maar voornamelijk over relaties en wat daar bij komt kijken. Dominique laat weten dat ze ''het'' in Utopia nooit zou doen. Maar Bjorn adviseert haar om nooit nooit te zeggen. ''Ik ken mezelf'', reageert ze, maar volgens Bjorn hebben veel mensen dat al gezegd en doen ze het uiteindelijk toch. Bjorn zegt dat er al zes keer roddels zijn geweest over dat Bjorn een meisje in Utopia wel zou zien zitten terwijl er alle zes de keren niks gaande was. Bjorn vind het zo grappig dat mensen niet geloven dat je als man en vrouw zijnde gewoon goede vrienden kan zijn. Dominique laat weten dat als Bjorn haar wel echt leuk vind, of begint te vinden dat hij dan zelf naar haar toe moet komen om het te zeggen. Ook denkt Dominique dat iedereen in Utopia wel braaf is. Niet iedereen doet ''het'' daar. Bjorn is van mening dat er best wel veel mensen zijn die het doen, alleen nu is het even rustig. Dominique wil echt niet dat mensen het op haar slaapkamer doen. Ze wil er echt niet bij zijn, niet bij in dezelfde ruimte zijn. ''Vreselijk''.

Bjorn vertelt dat zijn vriendin heel mooi en heel leuk moet zijn. Hij is naar eigen zeggen een ''kritische mafkees'', want ze moet niet alleen heel mooi en heel leuk zijn. De binnenkant moet ook heel leuk zijn. ''Dat is uiteindelijk het allerbelangrijkste. Maar zonder die combinatie uiterlijk werkt het niet''. Bjorn wil tegen anderen kunnen zeggen. ''Dat is mijn vriendin. [...] The full package''. Dominique biecht op een zwak te hebben voor rossige mannen en behaarde mannen. ''Ze mogen best wel een beetje haar hebben''. En als een man sleeves heeft is het in haar ogen helemaal perfect qua uiterlijk. Maar het belangrijkste vind ze dat iemand haar op haar gemak kan laten voelen. Dat ze zich veilig voelt bij iemand. ''Dat is veel sexyer dan een man die heel knap is''. Intelligentie vind ze ook heel erg sexy. ''Mannen die ergens voor staan! [...] Ik heb veel eisen. Ik blijf voor altijd alleen. Ik heb ook een deal gemaakt dat als ik op mijn 40e nog alleen ben.. dan heb ik een goede vriend''.

Dominique vertelt dat ze er vroeg bij was. Van haar 16e tot haar 21e heeft ze een heftige relatie gehad. Ze was er stapelverliefd op. Tot over haar oren. Met die jongen heeft ze ook in hetzelfde huis gewoond. En toen het uitging dacht ze ''hier kom ik nooit overheen''. En nu is ze juist blij dat ze een tijd vrijgezel is geweest. Ze heeft nu voor zichzelf gekozen en niet voor een ander. Ze zou namelijk alles doen voor haar partner en zichzelf op de tweede plek zetten. Nu weet ze dat ze eerst naar zichzelf moet kijken en daarna pas voor een ander. ''Zo leer je van een relatie, maar ook van een break-up''. Dominique houd ook niet van de stempel relatie. ''Ik haat relaties''. In een relatie voelt ze zich opgesloten en dan is het de volgende dag uit. Ze vind relaties heel moeilijk. Bjorn vult aan dat het ook iets aparts is. , aldus Dominique.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.