Commotie rondom puppy Arthur in Utopia. ~ Utopia Gekte

1/04/2016

Commotie rondom puppy Arthur in Utopia.

Daar gaan we weer.

We gaan nog eenmaal terug naar gisteravond. Het heeft alleen niet heel veel zin, want vrijwel alles stond in het teken van puppy Arthur. Persoonlijk vind ik het geweldig dat de bewoners een hond hebben, maar ik hoef niet 24/7 naar een hond te kijken. Dan had ik de afleveringen van de Dog Whisperer wel 2 jaar lang op repeat gezet. Hopelijk is dit circus dan ook snel voorbij en hoort Arthur binnenkort gewoon bij het meubilair. Fijn voor de hond én fijn voor ons want dan praten de bewoners weer ergens anders over. Ook Cees had gisteravond nog een idee geopperd. Hij wil iedereen op 31 januari laten kennismaken met hondje Arthur. Een slim plan, want die dag hebben ze ook de Utopia markt. Cees zou graag foto's gaan maken van de bezoekers met hondje Arthur. Ongetwijfeld alleen wanneer Arthur zelf er ook zin in heeft, of als hij toevallig bij bezoekers snuffelt. Eind januari staat overigens vol met grote evenementen. De verjaardag van Cees wordt namelijk groots gevierd op 26 januari. En de Live in de loods met Bjorn en Rowena zal plaatsvinden op 23 januari. Veel leuke evenementen weer om naar uit te kijken. Kaarten zijn te koop in de welbekende webwinkel van de bewoners.

Cees neemt de rol als fotograaf sowieso erg goed op zich. Gisteravond maakte hij veel foto's tijdens het sneeuwfeestje en daarvoor krijgt hij complimenten van Bas en Bjorn. Wist je al dat Cees inmiddels een nieuwe fotoserie online heeft gezet? Die kan je via deze link bekijken en delen via Facebook en/of Twitter zodat het de wereld rond gaat. Er zitten wederom mooie kiekjes tussen, dus zeker de moeite waard om even te bekijken. Zeker op een regenachtige dag als vandaag!

Verder is het echt de hele dag sinds Arthur er is bijna nergens anders over gegaan. Met name Nicole neemt haar nieuwe moederschap erg serieus. En dat uit zich in een ietwat bazige toon naar Ivan toe. Zo mag hij soms op haar commando de hond niet oppakken, zo mag hij Utopia pas verlaten wanneer Arthur zindelijk is, mogen ze geen lawaai maken, vind ze dat mensen nergens rekening mee houden en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Zou ze een beetje paniekerig zijn? Is het onzekerheid? Wil ze het té goed doen vanwege alle camera's die op de bewoners zijn gericht? Of is het iets heel anders?  Op forums als Fok! en social media als Facebook of Twitter lezen we alweer dat mensen de dierenbescherming en andere instanties op de hoogte stellen. Er zijn inmiddels twee kampen ontstaan met voor en tegenstanders van een hondje in de loods. De ene helft vind het allemaal leuk en lief. En de andere helft is van mening dat een puppy niet thuishoort in de loods. Hoe denk jij er over nu je hebt gezien dat de bewoners (vooralsnog) zo verantwoordelijk mogelijk met de pup omgaan?0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.