Centraal vanwege het Live in de Loods concert ~ Utopia Gekte

1/23/2016

Centraal vanwege het Live in de Loods concert

''Ik mis haar wel nu''

Om vijf over tien gaan de bewoners centraal vanwege het Live in de Loods concert dat vanavond plaats zal gaan vinden. Het duurt even voordat iedereen er is, maar zodra iedereen er is neemt Bjorn het woord. Hij geef aan overrompeld te zijn door het boekje wat hij gisteren heeft gehad en alle lieve woorden daar in. Hij wil iedereen daar dan ook voor bedanken. Ivan heeft aangeboden om mee te helpen met de organisatie en dat vind Bjorn fijn. Ze hebben een planning gemaakt en nemen die even door. Direct na het centraal willen ze beginnen met het leegtrekken van de loods. Alles moet er uit en er moet schoongemaakt worden. Om half drie moet alles klaar zijn. Coverband Kink zal vanavond ook optreden en die moeten zich dan nog even voorbereiden. Om half vijf is er tijd voor een repetitie. Om zeven uur komen de gasten binnen en de show start een half uur later om half acht. Rowena vertelt wat er vanavond allemaal gaat gebeuren en Mark benadrukt dat Gina nu de hele avond in Le Luifel ingedeeld staat en dat dat een no-go is. Ze moeten ook mee kunnen feesten. Er word voorgesteld om de Luifel niet de hele avond open te doen, maar op bepaalde tijden zodat ze tussendoor ook bij het feest aanwezig kan zijn.

Bjorn en Rowena willen de avond openen en afsluiten met het nummer ''say heaven, say hell'', van Miss Montreal. En op het eind willen ze dat alle bewoners op het podium komen voor de afsluiting. Ze spreken met elkaar af dat er na het laatste nummer ''we want more'' geroepen zal worden. Als er nog vragen zijn kunnen ze daarmee bij Ivan terecht. Ramona zegt dat ze van hun dag moeten genieten en Rob bedankt zijn vrienden en familie meteen even voor de verjaardagspost die hij ontvangen heeft. Mark benadrukt dat iedereen na afloop natuurlijk ook gewoon moet helpen met afbouwen en Benjamin begint uiteindelijk nog over het roken. Ivan laat weten dat als je echt niet zonder kan je achter het kak huis kan roken. Vanavond hebben ze een feestje en er is iemand jarig. Ivan is van mening dat ze nog extra drank moeten bestellen, want twee flessen whiskey is lang niet genoeg. ''Gewoon 15 flessen Wodka bestellen''.

Om vijf over half elf zien we Bjorn al aan de telefoon om extra drank te bestellen. Meerdere flessen Whiskey en meerdere flessen Wodka. Hij gaat het precieze aantal mailen. Ook vraagt hij aan degene die hij belt of die ook meteen mayonaise mee kan nemen.Volgens Mark hoeft het geen zuipfestijn te worden, maar er moet wel een voorraadje zijn. Vervolgens zien we alle bewoners druk aan het werk. Om tien voor elf zien we Bjorn en Benjamin alvast een sta tafel naar binnen tillen en Ivan en Bas tillen de picknick tafels naar buiten. Bjorn en Michael zetten vervolgens banken en andere dingen in de kapsalon en Rob zien we even met Rowena praten. Als hij er uit is neemt hij ''haar'' wel op sleeptouw. ''Ik mis haar wel nu'', laat Rob weten.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.