Cees zijn familie op bezoek ~ Utopia Gekte

1/30/2016

Cees zijn familie op bezoek

Een verrassing voor Cees

Ongeveer vijf over half vier zien we een auto bij de poort staan. Naast de auto zien we een onbekend persoon en direct volgt er een streamlock. Na de streamlook zien we dat het bezoek van Cees er is. Ze begroeten elkaar en er word geknuffeld. ''Waar is Mi...'', vraagt Cees. ''Die is ziek'', reageren de familie leden die er wel zijn. Jammer vind Cees. Op datzelfde moment komt de man aangelopen die we eerder naast de auto zagen staan. ''Wat een verrassing'', reageert Cees als hij hem ziet. Ze begroeten elkaar en omhelzen elkaar. ''Met die bruine harses. Wat een ratjes. Die is ziek en dan helemaal.. De zoon van mijn overleden oudste zus uit Duitsland'', legt Cees uit. Cees neemt zijn bezoek mee naar binnen. Ook zijn bezoek heeft weer van alles meegenomen. Cees zijn ex vriendin, zijn dochter, neef, broer en zus zijn er. Er volgt al vrijwel direct weer een streamlock. Na de streamlock vertelt Cees dat iets aan de achterkant begint te slijten. (Zijn schoenen?). Hij dacht ik vraag nieuwe, maar dat had hij even eerder moeten doen. Nu hebben ze het niet mee. Als ze Cees iets geven volgt de volgende streamlock.

''Dus je bent helemaal speciaal uit Frankfurt gekomen'', vraagt Cees aan zijn neef. ''Dat hebben we allemaal voor je over'', reageert iemand. ''Voor drie uurtjes'', vervolgt Cees. Vincent de neef van Cees vertelt dat hij .... weer moet werken en dat hij net op vakantie is geweest dus dat hij ook snel weer terug moet. Suzanne (De ex van Cees als we het goed onthouden hebben) vertelt dat ze iets niet mee naar binnen mochten nemen. ''Wat flauw'', vind Cees. Wel hebben ze nog genoeg andere dingen mee. Snoep, lekkers, Bastogne koeken. Ook krijgt Cees de groeten van Peter. ''Zet hem op''. De groeten van Sharon en familie. Tante Ann, Conchita ''en ik vergeet vast nog mensen'', aldus Suzanne. Cees zijn dochter heeft iets te eten voor hem gemaakt en meegenomen, waar ze meteen heerlijk van gaan smikkelen. Al snel komen ook een aantal medebewoners de familie begroeten. ''Miranda zou meekomen en dan zeggen ze ja die is ziek en toen kwam hij binnen wandelen. Even naar ome Cees voor een paar uurtjes'', vertelt Cees trots aan Rowena.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.