Cees vind het niet kunnen ~ Utopia Gekte

1/05/2016

Cees vind het niet kunnen

Rowena en Ramona ontdekken wat er gaande is

Om kwart over elf zijn ze binnen nog steeds aan het brainstormen over het geheime plan. ''Niet maar twee uurtjes hé. Minimaal één dag kom op'', aldus Gina. Wim, Rob en Mark halen apparatuur, planken en schroeven uit de werkschuur en beginnen alles dicht te schroeven. Ivan zien we wandelen met Arthur en in de wellness zijn ze aan het roddelen over Cees. Rowena hoort mensen en Ramona zegt bang te zijn. Terwijl Wim en Mark alles dicht boren nemen Nicole en Ivan een kijkje in de wellness met hondje Arthur erbij als smoes. Ivan vraagt of ze de spullen al hebben om morgen de koeien te doen. Rowena vraagt op de man af of ze hun gaan opsluiten. Ivan en Nicole doen alsof ze van niks weten. Binnen zijn Benjamin en Rob op de computer de brief aan het tikken en Wim en Mark doen ondertussen ook de deur naar de zenderkamer van binnenuit op slot. Gina vertelt dat Cees nog een centraal wil. ''Die gaat het proberen af te blazen. Dat gaat niet gebeuren. We kunnen hem naar buiten gooien'', reageert Rob. Gina vind het echt super grappig. ''Het is toch ook geen week. Het is gewoon één dag''. Om half twaalf gaan Ramona en Rowena samen roken. Rowena gaat meteen controleren of ze al deuren op slot hebben gedaan. Via de pui deur kunnen ze gewoon naar binnen. Binnen in de loods doet iedereen alsof er niks aan de hand is, maar Rowena en Ramona hebben ze door. De deur achter zit al op slot en Rowena vind een boormachine midden op tafel.

Als de meiden weer weggaan zegt Nicole dat ze zo nog even komt chillen. Cees geeft even later aan dat het dubbel is. Het kan namelijk gezien worden als pesterijtje. Bij de oude bewoners oké, maar het nieuwe meisje is binnengekomen met een verhaal over pesten. Cees vind het dus niet kunnen. Ook zegt hij dat iedereen het experiment met de huisjes steunde, maar opeens ontkennen ze dat allemaal. ''Als ze het niet leuk vinden vannacht al, dan doen we gewoon weer open'', aldus Wim. ''Het word geen rellen, het is gewoon een geintje'', aldus Rob. Cees laat weten dat het gewoon niet goed voelt. Hij vind het ook geen warm welkom voor de nieuwkomer. ''Ik weet niet hoor, maar ik heb de eerste twee nachten ook in de gym geslapen. Ik mocht de loods niet in'', aldus Wim. Rob vind dat hij het gewoon met een korrel zout moet nemen, maar toch vind Cees het geen leuk grapje. Er volgt een lange streamlock.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.