Cees noemt Ramona lui en zet haar aan het werk ~ Utopia Gekte

1/25/2016

Cees noemt Ramona lui en zet haar aan het werk

Victoria is tegen botox injecties

Om tien voor drie laat Cees aan Ramona de merchandise shop zien. Hij vertelt waar ze wat neer kan zetten. ''Mensen moeten hier allemaal een keer geweest zijn. Het gaat lopen dat weet ik zeker''. Ramona gaat het helemaal leuk in orde maken voor Cees. ''Ik ga de shop inrichten. Vind ik helemaal leuk. Niemand mag even naar binnen'', aldus Ramona. Vervolgens loopt Cees naar Dominique toe. ''Ik heb Ramona een klus gegeven. Die loopt een beetje met haar ziel onder haar arm''. Dominique vraagt wat dat gezegde betekent. ''Het betekent rondlopen, niets doen. Ze zegt ga ik direct doen, maar daar zit ze in de zon'', aldus Cees. ''Ik zeg niks'', reageert Dominique. ''Die is moeilijk aan de gang te krijgen. Of wel ze is lui'', aldus Cees. ''Ik ben ook altijd bang dat mensen dat over mij zeggen. Dus ik ben bezig'', aldus Dominique. Cees vertelt het even later ook aan Rowena. ''Ze loopt met haar ziel onder haar arm. Ik heb haar een klus gegeven. Ze zit nu in de zon''. Rowena benadrukt dat Ramona ook al de hele dag bezig is. Cees wuift dat weg. ''Ik ook''. Vervolgens noemt hij Ramona lui. Rowena vind dat niet netjes en niet leuk van Cees, hoe hij over Ramona praat. Dat zouden ze eens over hem moeten zeggen. ''Dat kan niet'', lacht Cees bijdehand.

Om vijf over drie is Victoria weer aan het praten over de discussie die ze eerder ook al had met Michael. Ze is fel tegen de botox injecties die Michael wil. Als we haar goed begrijpen zou Michael de behandeling naar Utopia willen halen. Ze praat er fel over tegen Rowena en Ivan. Ze hebben het idee om iemand naar Utopia te laten komen met botox en iemand waarbij het fout is gegaan. ''Dan moet je ook iemand laten komen die er wel in doorgeslagen is'', aldus Rowena. Victoria vind het niet natuurlijk. (Maar piercings en tatoeages blijkbaar wel) Ivan is blij met Victoria. ''Geef me een knuffel'', reageert hij. ''Ik vind het gewoon een beetje lastig'', laat ze weten. ''Wat ben je een mooi mens joh. Wat heb je toch een prachtige visie'', aldus Ivan. ''Het is niks persoonlijks. Ik sta er voor open, maar het veranderd niks aan mijn mening'', laat ze weten.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.