Cees moppert over de hond tegen Ivan. ~ Utopia Gekte

1/04/2016

Cees moppert over de hond tegen Ivan.

Slecht geslapen.

''Je hoort met elkaar rekening te houden'', is de mening van Cees. Victoria vind dan weer dat Cees niet overal tegenaan moet schoppen. Cees heeft slecht geslapen en was er vroeg uit. Hij geeft de schuld aan de hond. ''Ik kreeg meteen de wind van voren van Koning Arthur. Ik was er niet zo blij mee en dat zag hij waarschijnlijk. Hij vroeg wat er is en ik vertelde dus dat ik vroeg wakker was door dit gedoe. Toen zei Ivan dat ik altijd wel wat te zeiken heb. Meer heb ik ook niet gezegd'', aldus Cees. Volgens Victoria heeft dat ook helemaal geen zin.

Het is wel grappig, want we publiceerden net nog een bericht waarin we hoopten dat Cees goed had geslapen. En geen last had gehad van de hond. En dat we nog even moesten afwachten om te weten waar hij deze ochtend over moppert. Nou, bij deze hebben we alle antwoorden. Waarom Cees precies last heeft gehad van de hond vertelt hij er niet bij. ''Nicole en Ivan denken zich alles te kunnen permitteren'', moppert hij. Ramona vind het hondje wel nog steeds lief na een nachtje slapen. Zij komt net uit bed en vraagt meteen waar het hondje is. Die ligt nog altijd naast Ivan zijn bed dus daar gaat ze heen om Arthur te aaien. Nicole ligt nog in dat bed en aait gezellig mee. Ook Rowena komt er bij en het wordt steeds drukker. De ene zegt dat die een plasje moet doen, de ander zegt hem met rust te moeten laten en de ander zegt dat hij lui is en wil blijven liggen. Rowena tilt hem uiteindelijk op om buiten een plasje te gaan doen. ''Ga maar ff plasje. Je moet even plassen. Ga maar ff plasje'', aldus Ramona die het hondje overneemt en buiten neer zet. ''Ff plassie! Doe maar ff plassie. Hij wil niet'', zegt ze na één seconde. ''Goedzoooo! En ik ben echt trots op jou dat je dat doet. Je hebt geplassied. Moet je nog een plassie doen? Moet je nog een kleine plassie? Goedzooo! Je hebt geplassiee'', zegt Ramona een aantal seconden later wanneer hij toch een plasje doet. Gecombineerd met een groot applaus. Na 10 seconden is de hond weer binnen, inclusief lege blaas. Tijd om te eten. Of toch niet, Rowena wil even spelen met de pup. En de pup lust haar sloffen wel, dus ze pakt er snel een speeltje bij.
2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.