Cees moppert er op los: ''Dootje is ook zo'n arrogant trutje'' ~ Utopia Gekte

1/28/2016

Cees moppert er op los: ''Dootje is ook zo'n arrogant trutje''

Cees is niet te genieten

Om kwart voor twaalf loopt Cees de horeca keuken in. Dominique vraagt op een normale manier of hij al chocolade mousse gemaakt heeft. Nee, laat Cees weten. ''Ik ben net op, net gedoucht''. Als Dominique niet veel later de keuken uit loopt gaat Cees los. ''Trut ga toch weg. Wat een intenties hebben ze allemaal. Ongelofelijk''. Op de andere stream neemt Arjuna ondertussen weer afscheid. Met de piano bar komt hij weer. Cees moppert in de keuken ondertussen lekker verder. Michael is nu namelijk ook in de keuken en krijgt te horen wat er aan de hand is. Cees had chocolade repen neergelegd om chocolade mousse te maken en een deel daarvan is nu weg. ''Dan zegt dat kleine snotneusje. Dootje is ook zo'n arrogant trutje. Zegt ze dat ik het fout heb gedaan. 'Moet je ze maar in je kamer bewaren'. Do vroeg of de mousse al klaar was. Ben je wel goed. Flikker op snotneus. Echt het word steeds gekker hier. Ze worden boos op me omdat er geen schone handdoeken liggen. Omdat er geen wc papier ligt'', aldus Cees.

Binnen in het woongedeelte van de loods word er gerelaxed en gekletst. ''Elke keer als er een knappe meid in de kapsalon is is Bjorn daar ook, of valt dat alleen mij op'', aldus Dominique. Ze krijgt er niet echt een reactie op. Als Cees binnen komt lopen moppert hij nog even door. Zijn mede bewoners vragen gewoon iets en Cees zoekt er elke keer iets achter. Ramona vraagt uiteindelijk oprecht of ze hem ergens mee kunnen helpen. ''Nee hoor, ik regel het wel alleen'', reageert Cees dan sarcastisch. De bewoners gaan dus weer verder met kletsen. Ramona vertelt dat ze nu 139 kilo weegt en dat ze minstens naar de 100 wil. Niet veel later komt Cees weer mopperend en klagend aan lopen. ''Ik neem even pauze voor een bakje koffie. Kan dat? Vijf minuutjes hoor niet langer. Dan ga ik weer echt aan het werk. Even pauze. Tenminste als het mag''. Dominique en Bas zijn de enige die reageren. ''Natuurlijk mag dat'', laat Dominique weten. Om kwart over twaalf valt ook Rob op dat Bjorn in de kapsalon te vinden is. ''Staat weer in de kapsalon, komt daar nooit''. Victoria moet er om lachen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.