(Update) Cees krijgt de wind van voren van Ivan en Bjorn. ~ Utopia Gekte

1/08/2016

(Update) Cees krijgt de wind van voren van Ivan en Bjorn.

Cees draait geen verlies.

Ivan en Bjorn maken zich zorgen. Cees zijn verjaardagsfeest gaat vermoedelijk verlies draaien. Een of andere band zou 1400 euro kosten voor 30 minuten. Even later horen we 1200 euro. Maakt ook niet uit, Ivan vind het absurd. ''We draaien geen verlies'', weet Cees standvastig te vertellen. ''Waar haal jij die arrogantie vandaan? En ik heb nog nooit van ze (Die band) gehoord!''

Ook Bjorn draagt zijn steentje bij om Cees het licht te laten zien. ''Dat is een totaal ander verhaal als bij Gabriëlle. Bij haar leverde het voordat het begon al winst op'', legt Bjorn uit. Ivan vult het verder aan door te zeggen dat het bezoek van Cees ook nog eens een hele andere doelgroep is. Zij gaan bijvoorbeeld ook niet zoveel drinken is zijn standpunt. ''Ja jongens, allemaal prima. Ik voel mij nu door twee mannen aangevallen'', zegt Cees die zijn zin niet kan afmaken. Bjorn valt hem in de rede en Cees zien we steeds bozer worden. Hij zou Bjorn al wekenlang geleden om hulp hebben gevraagd. ''Dat is zo niet waar! Ik heb jou meerdere malen hulp aangeboden! Echt kappen Cees! Asjeblieft zeg! Ik heb gisteren zelfs de begroting uitgewerkt die jij nog niet eens gezien hebt''. Bjorn is pislink, zucht en puft en zoekt even een flinke hap adem om koel te blijven. Er volgt een gezellige streamlock waarin we koetjes en kipjes te zien krijgen. Enfin, Cees had tijdens het centraal en gisteravond al verteld over de kosten. Hij ziet het probleem niet. En Bjorn geeft opeens toe dat hij al van de kosten af wist, maar zegt dat er meer mensen (Ivan) op de hoogte moeten worden gesteld. Ivan vind het dan ook allemaal prima na de streamlock. Waarop er weer een streamlock komt. Het promotiemomentje is geslaagd. Kaarten zijn te koop in de webshop van de bewoners. Komt allen zien en genieten in paradijs Utopia. :-) Dinsdag 26 januari, kaarten 15 euro, verjaardagsfeest van Cees! Met muziekbingo en stamppottenbuffet uiteraard, wat bij de prijs is inbegrepen. De streamlock duurt nog even voort... Om 17:56 is de streamlock weer voorbij evenals de ruzie. Bjorn komt niet veel later terug om de hele begroting met Cees door te nemen. Cees schijnt al bijna genoeg kaarten te hebben verkocht trouwens.

Update: Cees werd naar de zenderkamer geroepen en eenmaal terug begint hij tegen Bjorn. Ze zitten bij de computers en Bjorn begint al snel weer te schreeuwen. Hij is boos omdat hij Cees heeft geholpen en laatstgenoemde dat niet lijkt te waarderen. Cees is vervolgens alleen geïrriteerd omdat Bjorn zijn stem verheft. Ook een ander zegt dat hij niet zo hard hoeft te schreeuwen. Bjorn legt het hele verhaal nog maar eens uit aan Ramona die haar bed weer uit is gekomen. 3 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.