Cees kan zich Dominique nog wel herinneren ~ Utopia Gekte

1/04/2016

Cees kan zich Dominique nog wel herinneren

Dominique wil samen luchtfietsen met Cees

Nieuwkomer Dominique is inmiddels al even in Utopia en zagen we samen met Wim aan het werk bij de nieuwe werkschuur. Als Dominique de loods in loopt omdat ze naar de zenderkamer moet spreekt Cees haar aan. Hij wil haar namelijk iets vragen. Dominique zegt eerst even naar de zenderkamer te moeten, daarna komt ze bij hem. Als ze weer uit de zenderkamer komt loopt ze regelrecht op Cees af. Cees lijkt het al weer vergeten te zijn dat hij haar iets wilde vragen, maar herinnerd zich al snel weer wat hij wilde weten. Dominique heeft tijdens het voorstellen laten weten dat ze al eerder in Utopia is geweest. Cees denkt haar te herinneren en vraagt of ze ooit naar hem toe is gekomen tijdens een markt. Toen zou ze hem een compliment hebben gegeven. Iets in de trant van ''Ik vind het goed dat je er in zit''. Volgens Dominique kan dat best want ze vind het ook goed dat hij er in zit. ''Je bent een papa figuur''.

''Het kan goed zijn dat ik je heb aangesproken. Ik heb van die spontane momenten''. Ze vind dat Cees het supergoed doet en zich supergoed staande weet te houden. ''Als ik maar lekker op die kamer kan liggen. Dan gaan we 's ochtends samen fietsen''. Dominique zien we na het korte gesprekje weer naar buiten lopen dus nemen we een kijkje op de andere stream. Op de andere stream is te zien dat Benjamin, Mark en Rob alle kerstspullen weer opruimen op de vide boven het kantoor. De kerstboom in de loods is blijkbaar ook weer afgetuigd en alles is weer in dozen en zakken gestopt. Rowena zien we zichzelf opmaken in haar slaapkamer en terwijl ze dat doet praat ze met Bas over het huisjes experiment. Vanavond gaan ze al soort van experimenteren. Dan gaan ze met zijn vijven in de wellness slapen en dan zouden er vanaf morgen ook vier personen in de studio kunnen. Om tien over half drie zien we Victoria en Bas dan ook alvast een bed naar de wellness tillen. Om kwart voor drie zijn Wim en Dominique nog steeds druk bezig in de nieuwe werkschuur. Daar zijn ze samen een bed in elkaar aan het zetten.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.