Cees gaat met 'hem' praten. ~ Utopia Gekte

1/22/2016

Cees gaat met 'hem' praten.

Een rustige middag.

De middag is rustig tot een einde gekomen. Iets na vieren is de zanglerares weer vertrokken. En Cees was druk in de weer om foto's te maken van alle werkzaamheden. Michael bedacht namelijk om ee tentoonstelling te gaan realiseren. Daarin wil hij foto's tentoonstellen van Utopianen die aan het werk zijn. Zo kunnen bezoekers zien wat er allemaal gebeurt in Utopia qua werkzaamheden. Iets na vijf uur kwamen er bezoekers binnen wandelen voor Bas en Dominique. Zij hebben allerlei spulletjes meegebracht voor de caravan. Vitrage, kleedjes, verfspulletjes en ga zo maar door. ''Ik ben super blij, dit is precies wat we wilden hebben. Heerlijk, ik hou er van'', zegt Dominique enthousiast. Na het uitpakken gaan de gasten nog even gezellig mee naar binnen. Ook krijgen ze nog een frietje en maken ze een leuke foto aan het einde. Iets voor half zeven zijn de dame en meneer weer vertrokken. Zodra de camping is geopend en de caravan helemaal klaar is mogen zij de eerste gasten zijn. Wim en Mark zijn ondertussen de hele tijd druk bezig geweest in Le Luifel. Veel andere bewoners vullen een beoordeling in van het running diner van gisteren. Rob zit op de computer en verder gebeurt er momenteel (18:22) niet veel bijzonders.

In de horeca keuken praten Rowena en Benjamin nog even na over het running diner. Rowena is erg enthousiast en gaat kijken wanneer ze het weer kan organiseren. ''Zet mij maar weer in de keuken. Ik ga er goed op, ik vind het echt leuk'', laat een net zo enthousiaste Benjamin weten. Een enkele seconde staat Rowena alleen op de plek waar het bruincafé komt. Erg lang rust heeft ze echter niet, want Cees heeft iemand nodig om zijn hart bij te luchten.

''Ik ga vandaag of morgen maar eens even met hem praten want ik word er een beetje zat van. Negeren. In het centraal ook. Respectloos weglopen. Terwijl hij geld en zuinigheid altijd belangrijk heeft gevonden. En ik bedoel het alleen maar goed. Zo van 'let even op'. Mark die het dan nog enigszins ondersteunt. Ik denk, hoe kan dat nou''. Rowena denkt dat het komt omdat 'hij' een bepaalde houding heeft richting Cees. ''En dat is gewoon niet fijn en dat moet je met hem bespreken'', adviseert Rowena. Ze snapt het niet zo, omdat ze in het begin wel goed met elkaar om konden gaan. Cees beaamt dat en weet ook niet waarom het is veranderd. ''Niet op je kop laten zitten Cees. Praat maar met hem, dat is goed''. Zouden ze het over Ivan hebben? Hij was tijdens het meest recente centraal namelijk niet zo'n voorstander van het besparen op levensmiddelen.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.