''Cees gaat in het diepe en is vanaf nu finance director'' ~ Utopia Gekte

1/27/2016

''Cees gaat in het diepe en is vanaf nu finance director''

''Dat gaat hem niet worden. Zover ben ik nog niet''

Na het gesprek tussen Mark en Ivan loopt Mark direct naar de computers toe. Daar zit onder andere Victoria en Mark vraagt of ze even in de agenda kan zetten dat Mark vanavond lang met Cees de tijd moet hebben achter de computer omdat hij de financiën over gaat dragen. Daarna loopt Mark naar Cees toe die in de keuken staat. ''Dat gaat hem niet worden. Zover ben ik nog niet. Dat gaat niet lukken. Dan moeten we echt nog wat verder...'', reageert Cees meteen. ''Je kan om hulp vragen, maar ik geef jou gewoon heel de financiën'', aldus Mark. ''Wil je er helemaal mee kappen dan'', vraagt Cees. ''Er komt een tijd dat ik er vandoor moet gaan. Je leert het beste door het te doen. Jij gaat gewoon de finance doen. Ik kijk met je mee. Je gaat banken boeken, factuurtjes'', reageert Mark. ''We kunnen wel stoer doen, maar we kunnen het niet in puin laten vallen. Jouw mooie werk'', aldus Cees.

Cees vind vanavond ook geen goed moment. Hij heeft de afgelopen nacht geen oog dicht gedaan. ''Dan ga je nu toch even liggen'', reageert Mark. ''Dan gaan we daarna aan de slag''. Cees vind het goed. Vervolgens fluistert Mark dat over tien minuten Andy en Melisa komen. Het was eigenlijk acht uur, maar is vervroegd. ''Ze weet nergens van'', vraagt Cees. ''Nee'', reageert Mark. Als Mark even weg is laat Cees aan Rowena weten dat hij het apart vind, maar dat hij het wel snapt. ''Maak je geen zorgen, het komt allemaal goed'', laat Mark weten als hij terug is. ''Vanaf heden. Ik dacht ho even'', aldus Cees, maar volgens Mark is dit de beste leerschool. ''Ik ga het ook aangeven in het volgende centraal. Cees gaat in het diepe en is vanaf nu finance director. Ik kijk mee'', aldus Mark. ''En kijk uit voor hem.. Grapje'', lacht Cees.3 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.