Cees en Mark ruziën over de financiën. ~ Utopia Gekte

1/29/2016

Cees en Mark ruziën over de financiën.

Wim aan het afluisteren?

Na een turbulente avond voor Cees zien we hem pas om kwart voor tien uit bed komen. Voor de verandering zijn veel andere Utopianen eerder wakker dan hem. Rob, Rowena, Wim, Victoria, Benjamin, Dominique en ga zo maar door. Iedereen lijkt al wakker te zijn op dit moment. Cees heeft zijn slaap hard nodig gehad, want de gemoederen liepen gisteravond hoog op. Het is of was de bedoeling dat hij de financiën over zou nemen, maar Mark was er helemaal klaar mee. Gisteravond laat wilde Mark namelijk nog veel werk verrichten. Banken boeken, kassa's tellen, facturen opmaken en betalen, stortingen in orde maken en ga zo maar door. En wanneer Cees vraagt waarom ze daar nu pas mee beginnen gaat het al vrij snel mis. Mark zegt ook steeds op Cees te moeten wachten terwijl hij op zijn beurt weer aangeeft de hele middag beschikbaar te zijn geweest. De verwijten vliegen over en weer en uiteindelijk loopt Mark weg. ''Ik ben helemaal klaar met jou Cees''.

Zoals je kan verwachten ging het de hele avond ook nergens anders meer over. Beide inwoners doen bij meerdere medebewoners hun kant van het verhaal. Cees bijvoorbeeld bij Rowena. En het valt hem op dat Wim hem aan het afluisteren was. Tot Wim zag dat Cees hem zag, op dat moment liep hij meteen weg. Maar goed, uiteindelijk sliep iedereen als een roosje. Tot nu dus, want een nieuwe dag is aangebroken. En Cees is niet van plan om de financiën te laten vallen. Wie weet hebben Mark en Cees straks een goed gesprek en beginnen ze met een frisse start... Bas en Rowena doen deze ochtend in ieder geval hun best om Cees weer op te peppen. Cees is echter nog steeds behoorlijk boos. ''Mij krijgen ze niet hoor!''0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.