Cees denkt dat Ivan bang is voor de buitenwereld ~ Utopia Gekte

1/10/2016

Cees denkt dat Ivan bang is voor de buitenwereld

Volgens Rowena heeft Cees een selectief geheugen

Om één uur zien we Rowena en Cees samen in gesprek in de slaapkamer. Rowena vertelt dat Cees de ene keer het een zegt en de andere keer weer iets anders. ''Ik weet niet of je dat nou liegen noemt of niet transparant zijn'', aldus Rowena. Cees zegt dat het niet bewust is. ''Het kan hooguit zijn dat ik dingen niet meer weet''. Volgens Rowena heeft Cees een selectief geheugen. ''Ja dat kan, maar ook niet bewust'', antwoord Cees. Cees en Rowena hebben het ook over Cees zijn feest en de hond die Nicole Ivan voor zijn verjaardag heeft gegeven. Rowena vind het met twee maten meten en Cees denkt er precies hetzelfde over. ''En dat kan niet''. De hond kostte 400 zoveel euro. ''En dan mij aanvallen, dat vind ik heel kwalijk in deze zaak'', aldus Cees. Cees zou het liefst hebben dat de hele groep het weet. Rowena zegt zich er niet druk om te gaan maken en ze vind dat Cees dat ook niet moet doen.

Ook Bjorn komt ter sprake. Er zou namelijk iets spelen tussen Bjorn en Cees. ''Hij vind het erg dat je hem uitmaakt voor leugenaar en dat je zegt dat hij niet eens een eigen voordeur heeft'', legt Rowena uit. ''Dat ging niet over hem. Dat was voor Ivan bedoeld met zijn grote bek. Die woont bij zijn ouders thuis. Heeft niks. Zo'n grote bek en woont nog gewoon bij zijn ouders. Hij heeft niks. Daar was het voor bedoeld. Ik hoef niets te horen van iemand die niets heeft. Hij moet nog helemaal beginnen. Hij heeft niks en daarom gaat hij ook niet weg''. Cees denkt dat Ivan bang is voor de buitenwereld. ''Nicole ook, die gaat weer terug bij haar moeder wonen. [...] Het is niet erg, hij is pas 27. Toen ik zo oud was had ik mijn derde huis al. [...] Hij noemt mij een kut zakenman terwijl ik een fantastische carrière heb. [...] Dan raak je me in het diepst van mijn ziel en dat weet hij'', aldus Cees.

Even later zien we Ramona en Rowena ook kort in gesprek over Cees. ''Ik wil dat hij er anders mee omgaat. Ik zie wel wat hij doet en doet hij dat niet dan komt er een ander gesprek uit denk ik'', horen we Ramona zeggen. ''Hij is in ieder geval naar je toe gekomen. Dat is al goed'', vind Rowena.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.