Cees bied zijn excuses aan aan Ramona ~ Utopia Gekte

1/09/2016

Cees bied zijn excuses aan aan Ramona

''Het doet mij heel veel pijn''

We hebben al een paar keer eerder over het voorval tussen Ramona en Cees geschreven. Toen Bas het erover had met Gabriëlle en toen Bas Cees er over aansprak. Even later praten ook Ramona en Rowena er weer over verder op het rokersbankje. ''Ook gewoon no mercy, er zaten allemaal gasten aan die tafel. Die hebben het allemaal gezien en gehoord. Hoe respectloos ben je dan. Dan kan je wel 61 zijn, maar.. [...] Ik laat me niet steeds kleineren. Het komt wel op tv. Ik zeg het heel eerlijk. Ik ga even niet meer met hem praten. Het fokt me gewoon op''. Rowena snapt dat maar al te goed. ''Er zijn grenzen''. Volgens Ramona heeft hij de grens nu bereikt. ''Als het je raakt dan. Normen en waarden die heb je. Je mag er op den duur best wat van zeggen'', aldus Rowena. ''De grens is bereikt en als ik er nu niks van ga zeggen laat ik over me heen lopen. Dat heb ik jaren lang gedaan''. Volgens Rowena hoeft het geen lang gesprek te zijn, ''maar gewoon back off. Niet in me zone''.

Als Ramona haar slaapkamer inloopt komt Cees zoals hij met Bas had afgesproken meteen naar haar toe om zijn excuses aan te bieden. ''Hé meissie, ik kom meteen naar je toe om een misverstand uit de wereld te halen. Als ik het had geweten had ik het niet gedaan. Ik bedoelde het helemaal niet zo. Ik bedoelde het positief. 'Kijk eens wat mooi wat ze gemaakt heeft'. Ik maak vaker foto's van eten. Dit was gewoon een spontane reactie op je bordje. Ik heb er ook niks mee gedaan. Anders had ik wel gezegd 'kijk nou'. Ik heb hem verwijderd. Believe me het was niet zo bedoeld''. Ramona laat weten dat het bij haar anders over kwam. ''Dan ligt dat aan jezelf. Don't blame me. Ik heb het niet zo bedoeld. Sorry het was echt mijn bedoeling niet. Daarom kom ik naar je toe''. Ramona laat weten dat het al lastig genoeg is. ''Soms maak je opmerkingen over mijn hakken en mijn bed. Dit is mijn kwetsbaarste. Heel kwetsbaar. Ik trek me dat toch wel aan. Ik zit er wel mee en het doet mij heel veel pijn'', aldus Ramona. Ze vind het wel fijn dat Cees naar haar toe komt, maar vraagt ook of hij er voortaan rekening mee kan houden. Het doet haar echt pijn. Cees laat nogmaals weten dat hij het goed bedoelde, maar dat hij er voortaan meer rekening mee zal houden. Ramona bedankt Cees en Cees klopt Ramona nog even vriendelijk op haar rug voordat hij de kamer weer verlaat.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.