Cees beledigd Ramona door een foto te maken van haar eten ~ Utopia Gekte

1/09/2016

Cees beledigd Ramona door een foto te maken van haar eten

''Ik weet dat ik dik ben wat wil je me duidelijk maken''

Rond acht uur zien we Ramona eten maken in de keuken. Vele andere bewoners zitten dan ook te eten. Voornamelijk friet en snacks van Le Luifel. Ramona kiest ervoor om geen snacks en friet te eten, maar in plaats daarvan voor pasta te gaan. Zodra ze klaar is en aan tafel gaat zitten om te eten zien we Cees met de camera boven haar bord hangen om er een foto van te maken. Waarom hij dat doet is niet bekend, maar we moeten zeggen dat het wel een beetje vreemd is. Om kwart over twaalf zet Ramona zonder echt te hebben gegeten haar bord met eten al weer weg. Ze moet de koeien doen en had naar eigen zeggen teveel opgeschept. ''Ik ben woest. Ik ga gewoon de koeien doen, laat me gewoon de koeien doen. Daarna ga ik tegen jullie praten want als ik nu ga praten krijg ik echt ruzie'', aldus Ramona. Op datzelfde moment zijn er ook allemaal mensen in de loods, maar het is bij ons niet duidelijk waarvoor.

Om tien voor half negen gaan Ramona en Rowena naar de koeien. ''Ik wil geen praat toch. ik wil geen sanny's. Waarom is het zo faya dan. Ik wilde gewoon wel zelf de koeien doen'', aldus Ramona. ''Hij zei gewoon rustig je bent laat hé. Hij was niet boos'', aldus Rowena. ''Ow'', reageert Ramona. Als de dames bij de stal zijn komt Bas om vijf voor half negen even vragen hoe het met Ramona gaat. ''Ik ben gewoon boos. Die kerel maakt gewoon foto's van hoe ik eet, van wat ik op mijn bord heb. Nu ga je echt te ver'', aldus Ramona. ''Maar inderdaad, waarom?'', vraagt Bas zich af. ''Cees'', vraagt Rowena die het niet meegekregen heeft. ''Ik kan niet meer met die man'', aldus Ramona. ''Je moet het tegen hem schreeuwen. Klaar! Kan toch niet zo of wel dan? Baas wat vind jij ervan? Want je beschermd hem elke keer'', vraagt Rowena. Bas vertelt dat hij er bij stond. Dat hij zag dat Cees inderdaad een foto maakte van Ramona's bord. ''Maar wat is daarvoor gezegd?''. Niks, zegt Ramona. ''Hij maakte gewoon een foto. Ik maak me gewoon mad. Ik heb gewoon geen zin in die shit. Ik weet dat ik dik ben wat wil je me nog meer duidelijk maken'', laat Ramona weten. ''Ik heb gewoon pijn in mijn hart als je dit zegt. Ramona zeg het hem alsjeblieft de volgende keer, en jij ook Bas'', aldus Rowena.

Ramona laat weten dat ze gewoon in shock was. ''Ik had het gezegd. Oprotten!'', aldus Rowena. ''Hij gaat toch tegen jou zeggen dat ik het fout heb'', laat Ramona weten. ''Maar hij maakte een foto van jouw bord. Waarom?'', vraagt Bas zich af. ''Hij blijft doorgaan'', aldus Ramona. Volgens Bas komt het wel goed. ''Daarom was ik woest'', legt ze uit. ''Genoeg is genoeg. Klaar met hem!'', vind Rowena. ''Wat doe ik verkeerd dat hij mij steeds zo wil beledigen. Dat is toch gek. Je maakt waar iedereen bij is een foto van mijn eten. Dat kan je niet doen! Ik was in shock. Ik zeg 'nee Cees serieus''. Rowena vind het hartverscheurend. ''Je moet het hem zeggen, en ook heftig ook. 'Als je me nog één keer lastig valt dan praat ik gewoon niet meer met je'', is Rowena van mening. ''Het is oké. Ik ga hier echt niet om janken'', laat Ramona weten. Maar Rowena vind het wel fucked up frustrerend. Ook snapt ze niet waarom Bas er niks van zegt. ''Je bent een topper, maar ik moet het zelf doen. Ik was alleen zo in shock. Het moet altijd over mijn gewicht gaan waar ik fucking onzeker over ben. [...] Gabriëlle kan daar zo goed mee omgaan, maar ikke''. Rowena snapt het. ''Het is hier een mindfuck, maar ik vind het geen stijl''.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.