''Buiten is pussy, ik kan buiten echt wel hebben'' ~ Utopia Gekte

1/01/2016

''Buiten is pussy, ik kan buiten echt wel hebben''

''Ik heb nog nooit zoveel gehuild op één dag''

Om tien voor half vijf zien we Naomi zichzelf opmaken voor de spiegel. Ze vond namelijk dat ze er niet mooi uitzag door al het huilen. Nicole is ondertussen aan het afwassen, Victoria aan het dweilen en Wim zien we op de trap zitten. Gina weet dat zij, Rowena en Naomi heel lelijk hebben zitten huilen. Gabriëlle en Nicole daarentegen waren volgens haar op een mooie manier aan het huilen. ''Wat zal ik allemaal mee kunnen nemen vanuit hier'', vraagt Nicole aan Gina. ''Genoeg miss kalenders. Dat is ook een soort portfolio voor jezelf en collector's items''. Naomi gaat inderdaad een aantal collector's items meenemen en ze moet de was zo nog even nakijken. De lampen uit de studio hoeft ze niet mee te nemen want die heeft ze thuis ook staan. ''Ik ga gewoon alle kamers af of ik niks vergeten ben''. Om half vijf zien we Gina en Naomi in de kapsalon. Gina doet Naomi's haren. Als Rowena er even later bij komt zitten vertelt ze er over na te denken om de koeien te gaan doen. ''Het is wel goed voor je ritme'', laat Naomi weten. ''Wat is het eerste wat je gaat doen als je thuis bent'', vraagt iemand. ''Familie knuffelen'', antwoord Gina. ''Ik hoop gewoon dat ze niet teleurgesteld zijn'', laat Naomi weten. Ramona vraagt hoe ze daar bij komt. Natuurlijk zijn ze niet teleurgesteld in haar.

Om tien over vijf horen we Naomi tegen Ivan zeggen dat ze bang is dat ze haar medebewoners buiten nooit meer gaat zien. Maar natuurlijk gaan ze elkaar nog wel zien laat Ivan weten. Ivan meld Naomi dat de mensen in de buitenwereld wel heftig zijn. Ze zijn vaker pessimistisch dan optimistisch. ''Laat je daardoor niet tegenwerken'', aldus Ivan. ''Buiten is pussy'', reageert Naomi. ''Ik kan buiten echt wel hebben. Het gaat meer om mijn familie''. Even later zegt Naomi dat ze nog wel een keer aan het hek zal komen. Op datzelfde moment lopen Gina en Gabriëlle buiten. Gina huilt en als Gabriëlle vraagt waarom antwoord ze dat iedereen weg gaat. "Ik huil niet om wat er net gebeurt is, maar eerst gaat Stiff weg, nu Naomi. Nicole gaat straks weg, jij gaat straks weg, Wim gaat straks weg". En Gina weet ook dat Bjorn weg gaat. Gabriëlle vind het vooral vervelend dat ze morgen weer zo'n emotionele gebeurtenis hebben en Gina denkt dat het nu snel gaat. Veel mensen gaan nu in korte periode weg. ''Ik heb nog nooit zoveel gehuild op één dag. Ik kan gewoon niet meer'', reageert Gabriëlle. Om kwart over vijf zien we Ivan en Naomi nog steeds samen in de kapsalon. Ivan zegt dat hij een workshop voor Naomi heeft geregeld. ''O dat vind ik echt heel leuk. Kan ik alsnog zeggen ''kijk ik heb het toch gedaan''. Dankjewel, superleuk echt heel leuk''.2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.