''Buiten had ik anders gereageerd'' ~ Utopia Gekte

1/31/2016

''Buiten had ik anders gereageerd''

''Ik wil niet dat mensen denken dat ik agressief ben''

Om zes uur zien we Ramona, Bas en Rowena achter de bar staan. Ramona heeft commentaar gehad tijdens de markt. ''Je moet niet zo lopen want dan zie je je vet'', zou er tegen haar gezegd zijn. ''Ik ging expres zo lopen'', vertelt ze. Volgens Ramona is er altijd wel iets om over te zeiken. ''Mensen gingen me schande geven Michael'', vertelt ze als ook Michael er aan komt. Ook heeft Ramona een knappe rossige jongen gezien. Ze is er helemaal van onder de indruk. Ze weet nog precies hoe hij om zijn kroketje kwam vragen. Michael heeft die jongen ook gezien en het was blijkbaar best een knappe jongen. Bas en Ramona zijn elkaar een beetje aan het uitdagen en plagen. ''Eerst noem je me hamtaro en dan zeg je dat ik af moet vallen. Ik dacht dat je mijn beste mattie was, maar...'', begint Ramona. Bas lacht. ''Lach maar, maar dat kan je toch niet zeggen''.

Ramona vertelt vervolgens aan Bas wat een bezoeker tegen haar gezegd heeft en Bas lijkt geschokt. ''Het is oké. Ik vind het niet erg. Ze zeggen dit en dat over Dominique en over mij zeggen ze weer dat. Nu kan ik er om lachen, maar soms denk je wel hé. Buiten had ik anders gereageerd'', aldus Ramona. ''Waarom niet hier'', vraagt Bas haar. ''Ik wil niet dat mensen denken dat ik agressief ben'', antwoord Ramona. Tegen Bas zou een meisje ooit hebben gezegd dat ze hem niet mocht. ''Ga weg dan'', zou hij gereageerd hebben. Dominique is om tien over zes al weer druk aan het schoonmaken. Ze heeft net de loods geveegd en veegt nu met veger en blik de hoopjes op. Michael heeft ondertussen het geld geteld wat mensen bij zijn solidariteitskast hebben gedoneerd. ''Ik heb goed opgehaald met de kast'', laat hij weten. Ook noemt hij het bedrag, maar vanwege andere mensen die praten hebben we het niet kunnen verstaan. En waar Ramona dus negatief commentaar kreeg van bezoekers laat Michael weten dat hij alleen maar goede dingen te horen heeft gekregen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.