''Breng jij je hond maar terug. Schiet op!'' ~ Utopia Gekte

1/10/2016

''Breng jij je hond maar terug. Schiet op!''

''We hebben besloten niet verliefd te worden hier''

Om kwart over tien zien we nog steeds alleen Cees, Benjamin en de B&B gasten op de stream. Eén van de gasten vond het gisteravond gezellig met iedereen op de banken. Cees is trouwens niet alleen maar positief tegen de gasten. Hij vertelt bijvoorbeeld ook gewoon over Ivan die volgens hem de baas probeert te spelen over zijn feest. ''Je cancelt het maar'', maar dat gaat Cees niet doen. ''Breng jij je hond maar terug. Schiet op!''. Om kwart voor elf zien we Cees, Benjamin en de B&B gasten buiten. Cees zet de B&B gasten nog snel op de foto. Vervolgens zien we Benjamin de mensen nog een rondleiding geven en dan komen ook langzamerhand steeds meer mensen hun bed uit. Om tien over elf zien we Bas en Nicole ook in de loods rondlopen en Gabriëlle en Victoria stappen ook net hun bed uit. De storing op stream één is dan inmiddels weg en Cees herhaalt meerdere keren dat hij meerdere complimenten heeft gekregen.

''Een hartstikke leuke meid, maar we hebben allebei besloten niet verliefd te worden hier'', horen we Bas opeens zeggen. Het lijkt er op dat hij het over Dominique heeft. We schreven al eerder dat de B&B gasten het erg koud hebben gehad vannacht en dat ze over een tegoedbon beginnen. Blijkbaar willen ze die echt. Nicole zegt dat ze al wist dat het koud zou zijn. Het huisje moet geïsoleerd worden. Om kwart over elf zien we Nicole en Benjamin samen op het rokersbankje. ''Van al de Utopianen die hier geweest zijn zijn er maar een klein aantal die genoemd worden omdat ze iets hebben neergezet. Ik ben blij dat ik er daar één van ben'', aldus Nicole. Een lange tijd gebeurd er niet zoveel in de loods totdat we om kwart voor twaalf opmerken dat de picknicktafel gedekt is. Mark zien we luchtfietsen in bed en Gina ligt een kwartier later om twaalf uur ook nog gewoon in bed. Bas en Cees zijn dan al druk bezig in de keuken. Bas is daar aan het afdrogen. Om kwart over twaalf zijn de bewoners gezellig gezamenlijk aan het lunchen en zodra ze daar weer klaar mee zijn duiken Mark en Gina gewoon weer lekker terug hun bed in. Gina vertelt Mark dat de laatste maand dat ze in Utoia zit ze niet meer dronken op tv wil.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.