Breaking news: Ivan moet binnen een uur iemand naar huis sturen ~ Utopia Gekte

1/01/2016

Breaking news: Ivan moet binnen een uur iemand naar huis sturen

Een kut streek

Om tien voor twee zien we Ivan met een envelop in zijn hand naar de loods lopen. ''Jongens wil iedereen even bij elkaar komen'', roept hij meteen als hij de loods binnen komt. Cees heeft geen haast en doet wat dwars. ''Zit iedereen er al dan''. Mark vraagt of het slecht nieuws is. Ivan laat hem de brief lezen. ''Wajoo'', roept Mark. Bjorn en Ramona zijn er niet dus word er geïrriteerd door de loods geschreeuwd dat ze moeten komen. ''Het is belangrijk, kom even''. Het is duidelijk geen leuk nieuws. Zodra iedereen er eindelijk is begint Ivan de brief voor te lezen. ''Gelukkig nieuwjaar! Beste Ivan..'' Onze stream loopt vast op het spannendste moment dat er zijn kan en we weten niet hoe snel we de stream moeten refreshen. ''Jij moet beslissen over het lot van één inwoner. Je hebt vanaf dit moment precies één uur de tijd om te beslissen wie jij naar huis gaat sturen met behoud van zijn of haar borg. Na jouw keuze moment heeft de inwoner 24 uur de tijd om Utopia te verlaten. Geen eenvoudige beslissing'', aldus Ivan.

''Is dit serieus'', roept Rowena geschokt uit. ''Waar slaat dit op'', reageert Rob. Rowena vraagt of ze hun voor de gek zitten te houden, maar volgens Rob is dit niks om een grap over te maken. ''What the fuck'', roept Gina. Mark komt met de oplossing. ''Heel simpel wie wil er naar huis, Niemand? [...] Wie naar huis wil moet zijn muil opentrekken. Dat maakt het voor Ivan makkelijker''. Naomi zien we niet veel later in huilen uitbarsten. Gabriëlle troost haar. ''Ik weet het niet, ik heb er zoveel over nagedacht. Ik wil weten wat mijn familie vind, maar dit kan niet''. Naomi wil soort van naar huis, maar weet niet of haar familie dat oké vind. ''Dan ga ik maar'', horen we Cees zeggen. ''Het komt wel goed'', aldus Mark tegen Ivan. Ivan besluit een sigaretje te gaan doen met Nicole. ''Ik wil niet opgeven ofzo, maar ik kan ook niet meer'', laat Naomi weten. Ook Gina zien we huilen en Gabriëlle pinkt ook een traantje weg. ''Oh ik haat dit. Fucking hell serieus''. Naomi zegt dat ze ook heel graag naar huis wil, ze weet niet wat ze moet doen en of het dan opgeven is. Volgens Gabriëlle is het geen opgeven. ''Je moet je beseffen hoe sterk je bent''.

Mark zegt dat ze Ivan moeten helpen. Er volgt een streamlock. ''Niet opgeven'', horen we Mark zeggen als we weer beeld hebben. ''Ik weet niet wat ik moet doen'', reageert Naomi. ''Ik wil ook wel gaan'', horen we Cees op de achtergrond zeggen. ''Je bent bijna bij de vijftien maanden. Je hebt nog een fucking runway neer te zetten. Jij moet blijven'', is Mark van mening. Naomi vind het maar een kut streek. ''Lekker hier blijven'', aldus Mark.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.