Blijft Gina na december 2016 nog in Utopia? ~ Utopia Gekte

1/24/2016

Blijft Gina na december 2016 nog in Utopia?

Mark en Gina dineren in het donker.

De middag zit er al een tijd op en de avond is al een tijd begonnen. Eigenlijk is er sinds ons laatste bericht weinig interessants gebeurd, dus daar gaan we het ook maar niet meer over hebben. We gaan gewoon verder met wat er op dit moment (19:29) gebeurt op de livestreams. Gina en Mark zijn bijvoorbeeld al een tijdje samen aan het dineren. In het pikkedonker, met alleen wat kaarsjes aan. Ze praten tijdens het dineren over hun verblijf in Utopia. En vooral over hoe lang ze daar nog blijven vertoeven. Gina heeft al een tijdje in haar hoofd dat ze Utopiaan van het jaar wil worden. Alleen daar komt ze nu weer een beetje op terug. Die titel zegt haar eigenlijk niet zoveel, ze heeft liever dat haar thuisfront tevreden is wanneer ze Utopia verlaat. Sowieso zal ze echt niet langer blijven dan december 2016. ''Ik heb thuis 2 hele mooie hondjes. En die worden ook ouder. Die tijd kan ik ook niet terug kopen. Voor mij is dat echt wel de max'', aldus Gina. ''Het zijn mijn beestjes en de zorg ligt bij mij. Niet bij een ander. Het is mijn verantwoordelijkheid. Ik wil niet dat ze naar een ander huisje moeten gaan, ook al is het tijdelijk. Dat zou dus een reden kunnen zijn waardoor ik zeg naar huis te gaan. Maar zoals nu, bij mijn moeder, gaat het hartstikke goed met de beestjes. Ze zijn hartstikke leuk en druk met elkaar. Alleen het uitlaten is een zware opgave'', vult ze verder aan.

Dat Mark zo lang in Utopia blijft zitten vind Gina ook niet gezond. ''Je bent nu toch al 24/7 bij mij. Je hebt buiten ook familie en vrienden. Buiten kan je ook mooie dingen doen. Daar heb je Utopia niet voor nodig. Je bent een harde werker en er is altijd wel wat te doen. Anderen vinden ons ook onmisbaar, dat blijf je houden.''

Elders in Utopia... Is iedereen aan het ontspannen. Rowena gaat op bed liggen en Rob ligt al een tijdje op bed. Benjamin en GabriĆ«lle liggen ook beide op bed en praten over koetjes en kalfjes. Bas, Dominique, Bjorn en Ramona zitten binnen in de loods met elkaar te kletsen. De regie wisselt echter weer naar Mark en Gina. Bjorn begon over dat er buiten een 'dingetje' van was gemaakt dat Bas en Dominique iets kregen. En dat Bjorn daar dan verdrietig door zou zijn. Maar verder kunnen we dat gesprek dus niet horen. 
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.