Bjorn ontvangt zijn familie bezoek ~ Utopia Gekte

1/24/2016

Bjorn ontvangt zijn familie bezoek

Nog één keer in de ring staan

Om kwart over twaalf klinkt er opeens luid gegil en getoeter op de streams. Het familie bezoek van Bjorn komt namelijk in een auto het terrein op gereden. Er word geknuffeld en gekust en ze begroeten elkaar. ''Hoe is het'', vraagt Bjorn aan iemand van zijn bezoek. ''Goed met jou?'', reageert ze. ''Ja ook goed''. Ivan en Wim staan er ook meteen bij om de familie te begroeten en langzamerhand komen ook de ander bewoners zich voorstellen. ''Wat vonden jullie ervan'', vraagt Bjorn zijn familie. Hij doelt dan op het Live in de loods concert. Ze waren eerst namelijk erg kritisch op hem. ''Was goed hoor'', reageren ze. Bjorn heeft niet alleen maar bezoek van zijn familie, want ook de hond is er bij. Er word al snel drinken geregeld voor de familie en Twan vertelt aan Bjorn dat hij gestopt is met roken. Bjorn vertelt dat zijn moeder chocolade meegenomen heeft voor Cees omdat ze het sneu vind dat hij geen chocolade mag bestellen. Even later vertelt Cees het zelf ook trots aan Bjorn. ''Omdat ik bijna jarig ben en gek ben op chocolade''. Bjorn knuffelt even met zijn hond. ''Dat is lang geleden hé''.

De familie praat nog even verder over Bjorn's optreden. ''Zo'n verschrikkelijk groot verschil met toen je er mee begon en nu''. Ook vertelt iemand van zijn bezoek een nieuwe vriendin te hebben. Hij heeft fotos meegenomen om haar te laten zien. ''Ik vergeef het je'', laat Bjorn weten bij het zien van de foto. ''Hoe lang ben je nou vrijgezel geweest dan'', vraagt hij. ''Vier maanden'', antwoord de jongen. ''Deze meid echt die is perfect geloof me''. Ook hebben ze natuurlijk cadeaus meegenomen voor Bjorn. ''Dit moesten we van Leonie geven''. Bjorn krijgt onder andere snoep sushi, wafels, schilfer truffels, een pot snoep, broodjes, dropjes, nog meer zakken snoep. En ook allemaal kleding en schoenen van thuis. Ook heeft zijn moeder lijm en een boek meegenomen. Dan kan Bjorn eigen foto's inplakken en heeft hij straks een fotoboek. Ook hebben ze een doos meegenomen vol met beauty producten. Scrub, dag crème, foundation, mascara, oogschaduw. Het meeste voor de dames, maar er zit ook wat bij voor de heren. ''Mijn eigen vest. Zit gewoon als gegoten'', laat Bjorn blij weten. ''Je merkt ook wel de dingen die je buiten mist. [...] Ik wil hier nog een aantal dingen doen. Dit was iets wat ik hier wilde doen. Net als het kickboksgala. Dan sta ik daar en win ik ook nog''. Bjorn denkt dat hij het na Utopia nog een keer gaat doen. Hij wil nog één keer in de ring staan. Gina is het met hem eens. Zij wil na Utopia ook gaan trainen bij Fitz.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.