Bjorn ontploft binnenkort tegen Cees. ~ Utopia Gekte

1/09/2016

Bjorn ontploft binnenkort tegen Cees.

Bjorn irriteert zich kapot aan Cees.

Het centraal van vanmiddag hebben wij helemaal niet gevolgd. Maar we zijn bijgelezen en weten inmiddels hoe of wat. Het ging er over of het de bewoners al het geld waard was om Cees zijn verjaardagsfeest door te laten gaan. Rond kwart voor zeven is Bjorn nog altijd niet uitgesproken over Cees. En ditmaal doet hij zijn beklag bij Rowena. Niet alleen vanwege het feest, maar zeker ook vanwege uitspraken die Cees maakt richting Ramona. Hij noemt het totaal respectloos zoals Cees met hem of Ramona om is gegaan. ''Je moet hem gewoon negeren'', is het verstandige advies van Rowena. Zij komt echter nauwelijks aan het woord omdat Bjorn nog lang niet uitgesproken is. Zo laat hij weten aangesproken te worden door mensen op de markt. Dat hij moet stoppen met het pesten van Cees. Hij is van mening dat die personen wakker moeten worden.

''Cees kan één ding heel goed doen en dat is slachtoffer spelen waardoor hij anderen zwart maakt. Als ik iets tegen hem zeg wat gewoon een feit is dan ben ik de boeman die hem beschuldigd. Ik ben echt heel boos. Als ik hem nog één keer iets hoor zeggen over bijvoorbeeld Ramona, geloof me, dan kan ik me echt niet meer inhouden! Kansloos. Dat vind ik echt kansloos. Ik ben echt heel boos. [...] Ik moet er bijna van huilen en wil uit mijn slof schieten als ik zie hoe hij tegen Ramona doet. Ik wil niet weten wat hij nog meer heeft gezegd. [...] Als hij nog één keer respectloos doet naar Ramona... Ik doe niks verkeerd. Ik relativeer me kapot, maar ik doe niks fout. [...] Iets organiseren is een serieus iets. Het is geen kattenpis. Het is een vak. Een echt vak. [...] Als ik zo over mensen zou praten dan zouden mijn ouders niet eens meer schrijven. Dat Cees het durft te zeggen. Wanneer Ramona iets eet of ze dat dan wel zou doen. Hoe durft hij? Ik zou het niet eens mijn strot uit krijgen!''

Ook op Rowena heeft Bjorn wel het een en ander op te merken. Hij is van mening dat Rowena hem laat vallen door het voor Cees op te nemen. Rowena geeft namelijk aan een zwak te hebben voor die man en hem ook begrijpt. Ze probeert alleen uit te leggen dat Cees frustraties heeft, maar ze krijgt geen kans door het oneindige geratel van Bjorn. Hij heeft 'zwaar veel respect' voor hoe Rowena en Bas met Cees om kunnen gaan. Zelf zou hij dat echt niet kunnen.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.